Kansanterveyspalkinto jaettiin sydänterveyttä parantavasta työstä
THL:n vuosittainen palkinto nostaa esille valtakunnallisen terveysteon tai työn, joka edistää suomalaista kansanterveyttä. Tämän vuoden palkitsemisena perustana on työ, jota HK Ruokatalo on tehnyt viime vuosina tuotteidensa suolan ja kovan rasvan vähentämiseksi.
- Suomalaisten sydämille ja koko kansan terveydelle on tehnyt hyvää yrityksen tuotteiden muuttaminen ravitsemussuositusten perusteella, kertoo THL:n pääjohtaja Pekka Puska.
Suolan vähennys tuotteista on vuositasolla noin 60 000 kiloa verrattuna vuoteen 2007. Kehittämistyön tuloksena suomalaisten lautasilta on vähennetty myös kovaa rasvaa yli 100 000 kiloa vuoden 2011 aikana.
Lähde: THL
Kilpailut
Uusimmat
3 joulukukkaa, jotka selviävät lähes ilman hoitoa
Nicole Kidman toi onnistuneesti ikonisen pankkimaailmasta tutun kuosin pukuunsa
Ahdistavatko lähestyvät pyhät? Asiantuntija kertoo, mitä kannattaa ja mitä ainakaan ei kannata tehdä
5 kirjavinkkiä viime hetken pukinkonttiin tai lomaluettavaksi
Kasmir avoimena isyydestä: 'Elämässäni on kaksi asiaa, jotka ovat tärkeämpiä kuin mikään muu'
Näytä lisää