Kuva: Getty images

Morsiamen velipuoli julkaisi anomuksen prinssi Harrylle - "Voit perua häät, Meghan on pirullinen"

03.05.2018 21:45 - Katariina Auvinen

Meghan Marklen perhe ei todellakaan odota kuninkaallisia häitä.

Britanniassa odotetaan jo prinssi Harryn ja tämän kihlatun, Meghan Marklen, häitä. Häät pidetään muutaman viikon päästä ja hääjärjestelyt alkavat olla loppusuoralla. Hovi on tiedottanut, että pari on valinnut vihkipaikalta hääpaikalle siirtymiseen perinteikkäät hevosvaunut. 

Vaikka Briteissä ollaankin innoissaan, yhdysvaltalaisen Marklen perheenjäsenet ovat olleet kuninkaallisista häistä hyvin närkästyneitä. Marklen isä on avoimesti vastustanut häitä, mutta nyt morsiamen velipuoli, Thomas Markle jr, on julkaissut avoimen kirjeen, jossa tämä kehottaa prinssi Harrya perumaan häät. 

Velipuoli ei luonnehdi sisartaan kovinkaan mairittelevin sanoin kirjeessään. Hän väittää Meghan Marklen olevan muun muassa pinnallinen ja tympääntynyt nainen. 

"Häät tulevat olemaan isoin virhe ikinä kuninkaallisessa historiassa. Meghan Markle ei todellakaan ole oikea nainen sinulle. En ymmärrä, miten et voi olla näkemättä sitä naista, jonka muu maailma näkee puolestasi. 

Millainen ihminen järjestää oman isänsä konkurssiin ja unohtaa sitten tämän? Kun pitäisi maksaa takaisin, ei naista ole näkynyt. 

Voit vielä perua häät, se ei ole liian myöhäistä. Meghan on pinnallinen ja pirullinen ihminen."

Pitkässä kirjelmässä velipuoli on ehdottomasti sitä mieltä, että häät pitäisi perua. Saa nähdä, mitä mieltä prinssi Harry on kirjeestä. 

Lue myös: Häiden kunniaksi tehdyn lautasen suunnittelu pieleen - prinssi Harryn tilalla toinen punapää

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat