Miss Suomi -finalisti avoimena pettymyksestään: "Se hetki, kun sun unelma kaatuu viemäristä alas"

04.10.2018 14:30 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jenna Ruoholan mukaan hän haluaa näyttää somessa todellisuutta.

Uutisoimme eilen Missifinalisti Jenna Ruoholan julkaisemasta kirjoituksesta, jossa hän kertoi olevansa pettynyt Miss Suomi -kisan finaalikolmikkoon. Ruoholan mukaan valituista kellään ei ollut tarvittavaa osaamista.

"Lopputulos ei ollut sellainen kuin kuvittelin tai mitä suurin osa kuulemani perusteella on ajatellut. En koe tarvetta esittää onnellista kolmikon puolesta, kun en sitä rehellisesti voi kaikkien osalta olla."

"Älkää ymmärtäkö väärin, potentiaalia toki kymmeniköstä löytyy jokaisesta, mutta aika tulee vastaan treenin kannalta. Kansainväliset kisat ovat jo käsillä ja niinpä kolmikossa olisivat kuuluneet olla tytöt, jotka ovat jo kruunaamishetkellä valmiita lähetettäväksi maailmalle, hän kirjoitti.

Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Ruohola kertoo, että syy avautumiseen oli se, että hän haluaa todellakin tuoda esiin aitoja tunteita ja ajatuksia, sillä liian usein somessa kaunistellaan.

Ruohola myöntääkin avoimesti sen, että on tehnyt Miss Suomi -kisojen eteen paljon, ja siksi pettymys on suuri.

"Ootko ikinä halunnu maailmassa mitään asiaa niin paljon, että oot käyttäny siihen aikaa vuosia. Oot miettiny intohimoisesti sitä joka päivä sun elämässä ja tehny hirveesti työtä sen eteen? Sit sä oot tilanteessa, et oot tosi lähellä sun unelmaa, oot puol vuotta syöny salaattia ja viimisen kuukauden aikana nukkunu keskimäärin neljä tuntia yössä ja sit joku muu saakin sen ja sä tiedät et tää on se hetki ku sun unelma kaatuu viemäristä alas."

Hän kuitenkin muistuttaa, että kaiken taustalla oli aito tunne, eikä hänellä ole henkilökohtaisia kaunoja ketään kohtaan.

"Mä haluun mun somessa näyttää rehellistä elämää ja aitoja tunteita mun omasta elämästä. Ja mä tunsin just tolla hetkellä noin. Ei mitään henkilökohtaista ketään kohtaa," hän päättää. 

Koko päivityksen pääset lukemaan alta.

Lue myös: Miss Suomi Alina Voronkova: "Sanon ei kaikille alastonkuville"

Kilpailut

Uusimmat