Kuva: All Over Press

Vuosia odotettu, neljäs Matrix-elokuva saa ensi-iltansa tänä vuonna - katso, mitä on luvassa

25.08.2021 21:15 - Senja Rapila

Näillä tiedoilla neljäs Matrix-elokuva saa ensi-iltansa joulukuun 22. päivä.

Matrix-elokuvasarjasta julkaistaan pian neljäs osa. Huhut elokuvasarjan neljännestä osasta alkoivat liikkua ensimmäistä kertaa 2010-luvun alussa, vaikka elokuvan tekijät kielsivät pitkään aikomuksensa jatkaa Matrix-sarjaa.

Nyt pitkään odotetun elokuvan nimi - ja jopa ensimmäinen traileri - on paljastettu innokkaimmille faneille Warner Bros.:in toimesta CinemaCon-tapahtumassa Las Vegasissa.

Tulevan elokuvan nimi on: The Matrix Resurrection. Toimittaja Aaron Couch on twiitannut CinemaCon-tapahtumasta, paljastaen elokuvasta yksityiskohtia.

"Kaverit, en edes tiedä mistä aloittaisin Matrixin kanssa. Vau", hän hehkuttaa ja jatkaa:

"Thomas Anderson on terapiassa ja on unohtanut Matrixin. Hän tapaa Trinityn kahvilassa. Kumpikaan ei muista toisiaan."

Carrie-Anne Moss sekä Keanu Reeves palaavat rooleihinsa. (kuva: All Over Press)

Rooleihinsa palaavat muun muassa Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss sekä Jada Pinkett Smith. Valkokankaalla tullaan näkemään myös uusia kasvoja, kuten Priyanka Chopra sekä Neil Patrick Harris.

Uudessa elokuvassa ei kuitenkaan tulla näkemään Laurence Fishburnea. Näyttelijä on paljastanut aiemmin tänä vuonna, ettei elokuvan ohjaaja ja käsikirjoittaja Lana Wachowski ole edes pyytänyt häntä mukaan uuteen elokuvaan.

- En ole seuraavassa Matrix-elokuvassa, syytä sinun pitää kysyä Lana Wachowskilta, koska minulla ei ole siihen vastausta, hän toteaa.

- Minua ei ole pyydetty mukaan elokuvaan, mikä on ihan ok. Toivon kuitenkin, että elokuvasta tulee mahtava, ja että se tyydyttää katsojat.

Laurence Fishburnea ei nähdä uudessa Matrix-elokuvassa. (kuva: All Over Press)

Kuulostaa siis siltä, että luvassa on takuuvarmaa jännitystä ja toimintaa. Uuden Matrix-elokuvan on tarkoitus tulla elokuvateattereihin tämän vuoden joulukuussa, 22. päivä.

Ensimmäinen Matrix-elokuva julkaistiin vuonna 1999. Sarjan toinen osa, The Matrix Reloaded,  näki päivänvalon vuonna 2003. Kolmas osa (The Matrix Revolutions) julkaistiin nopeaan tahtiin edeltäjänsä jälkeen, vuoden 2003 lopussa.

Lue myös: Taru Sormusten Herrasta -tähti ei halua palata fantasiamaailmaan - "Olemme saaneet tarpeeksemme"

Lue myös: Ohjaaja paljasti: Suosikkielokuva Matrix on kertomus transsukupuolisuudesta

Lue myös: Brad Pitt kieltäytyi jättisuosioon nousseen elokuvasarjan pääroolista - "Otin punaisen pillerin!"

Lähde: Daily Mail, Indiewire

Kilpailut

Uusimmat