Kuva: AOP

Paris Hilton kertoo joutuneensa seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi - alapäätutkimuksia keskellä yötä

13.10.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Paris Hilton on puhunut aiemminkin kokemastaan kaltoinkohtelusta Provo Canyonin sisäoppilaitoksessa.

Seurapiiritähti ja perijätär Paris Hilton, 41, on puhunut julkisesti elämänsä haastavista ajoista New York Timesin haastattelussa. Hilton muistelee haastattelussa aikaansa Utahissa sijaitsevassa Provo Canyonin sisäoppilaitoksessa, johon hänet lähetettiin teini-ikäisenä.

Seurapiiritähti on kertonut tapahtumista hiljattain myös Twitterissä jakamalla samalla New York Timesin tekemän haastattelun.

"Miespuolinen työntekijä herätti minut keskellä yötä Provo Canyonin koulussa, ja hän vei minut yksityiseen huoneeseen, jossa minulle tehtiin kohdunkaulan tutkimuksia keskellä yötä",  Hilton kirjoittaa Twitterissä.

Univajeessa ja raskaasti lääkittynä en ymmärtänyt, mitä tapahtui. Minut pakotettiin makaamaan pehmustetulla pöydällä, levittämään jalkani ja minulle tehtiin kohdunkaulan tutkimuksia", Hilton muistelee tapahtumia.

"Itkin samalla, kun he pitelivät minua aloillaan ja sanoin 'ei!", seurapiiritähti paljastaa.

Hilton kuvailee vastustelun kantautuneen kuuroille korville, sillä hänen mukaansa tutkimusta tehnyt henkilökunta käskytti Hiltonia vaikenemaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hilton on puhunut aiemminkin kokemuksistaan sisäoppilaitoksessa. Hilton on kertonut muun muassa vuonna 2020 julkaistussa This is Paris -dokumentissa kokemuksistaan.

- Näen edelleen painajaisia siitä. Ainoa asia, joka piti minut järjissäni oli se, että mietin millaiseksi haluan tulla ja milloin pääsisin pois laitoksesta, Hilton kertoi dokumentissa.

- Loin tämän brändin, persoonan ja hahmon, jossa olen ollut loukussa siitä lähtien, hän jatkoi.

Hilton kertoi lokakuussa 2021 joutuneensa pahoinpidellyksi, hänelle huudettiin, hänet lukittiin huoneeseensa, hänet pakotettiin käyttämään lääkkeitä ja mieshoitajat valvoivat hänen suihkukäyntejään. Hiltonin mukaan hänellä ei ollut ihmisoikeuksia lainkaan.

Lue myös: Paris Hilton koki koulussa karmeita asioita - "Teeskentelin kaiken olevan hyvin"

Lue myös: Paris Hilton vieraili Valkoisessa talossa - haluaa ehkäistä lapsiin kohdistuvaa kaltoinkohtelua

Lue myös: Paris Hilton haikaili nuoruutta ja jakoi kuvia vuosikymmenten takaa - julkaisusta viraalihitti

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat