Kuva: All Over Press

Näyttelijä Shannen Doherty on kuollut

15.07.2024 11:15 - Nina Turunen / niina.turunen@bauermedia.fi

Rakastettu näyttelijä on kuollut rintasyöpään.

Siskoni on noita ja Beverly Hills 90210 -sarjoista tuttu näyttelijä Shannen Doherty on kuollut 53-vuotiaana rintasyöpään. 

Dohertyn tiedottaja Leslie Sloane vahvisti asian People-lehdelle ja kuvaili edesmennyttä näyttelijää.

– Luotettava tytär, sisko, täti ja ystävä Shannen menehtyi rakkaidensa sekä koiransa Bowien seurassa. Perhe pyytää ystävällisesti yksityisyyttä vaikeina surun aikoina, Sloane kirjoittaa.

Vuonna 2015 Dohertylla diagnosoitiin aggressiivinen rintasyöpä, jolloin hänen elämänsä kääntyi täysin päälaelleen. Siitä alkoivat kahden vuoden rankat syöpähoidot ja pitkä tauko näyttelijäntöistä.

Doherty kertoi vuonna 2017, että syöpä on jo takanapäin ja hän tekee paluun töidensä pariin. Muutama vuosi tämän jälkeen hän kuitenkin paljasti syövän uusiutuneen ja edenneen neljännelle asteelle, mikä tarkoittaa laajalle levittäytynyttä syöpää tai syöpää, joka on tehnyt etäpesäkkeitä.

Shannen Doherty tuli tunnetuksi roolistaan Brenda Walshina alkuperäisessä Beverly Hills, 90210 -sarjasta, joka sai ensi-iltansa lokakuussa 1990. Hän jätti sarjan neljännen kauden jälkeen vuonna 1994. Tämän lisäksi Doherty nähtiin Siskoni on noita -sarjassa Prue Halliwellinä.

Lue myös: Näyttelijä Shelley Duvall on kuollut

Lue myös: Vuoden 2006 hittielokuvalle lupaillaan nyt odotettua jatko-osaa - mukana myös Meryl Streep

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat