Kuva: Yellow Film & TV / Hanna-Maria Grönlund

Odotetun Dingo-elokuvan traileri julkaistiin

21.08.2024 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa.

Dingo-yhtyeestä kertovan Levoton Tuhkimo -elokuvan virallinen traileri on nyt julkaistu. Elokuva keskittyy Pertti ’Nipa’ Neumannin elämään sekä Dingon räjähdysmäiseen läpimurtoon, suosion vuosiin, mutta myös äkilliseen tuhoon. Elokuvan ohjaa porilaislähtöinen Mari Rantasila ja se on käsikirjoittanut Hanna Leivonniemi

Neumannia elokuvassa esittää Saku Taittonen. Muissa rooleissa nähdään Pepenä Alvari StenbäckEvenä Mauno TeräväPetenä Samuel KujalaJonttuna Emil Kihlström ja Quuppana Valtteri Lehtinen ja Nipan tyttöystävänä Marikana Ronja Keiramo. Lasse Norresin roolia puolestaan näyttelee Elias Salonen ja Pave Maijasta Reino Nordin.

”Olemme koko tiimillä tehneet elokuvan suurella lämmöllä, rakkaudella ja ammattitaidolla. On kiinnostavaa tuoda tarina kankaille paitsi Dingo-huuman kokeneille myös jälkisukupolville, jotka ovat aiheesta vain kuulleet tai lukeneet. Elokuva käsittelee yhtyeen lisäksi vahvasti Nipan henkilökohtaista elämää, jota ensimmäistä kertaa avataan isolle yleisölle tässä mittakaavassa. Odotan siis innolla jo joulua ja elokuvan vastaanottoa!”, ohjaaja Rantasila sanoo ProPromotionin tiedotteessa.

Elokuva kuvattiin viime syksynä Porissa ja Helsingissä. Levoton Tuhkimo saa ensi-iltansa 25. joulukuuta.

Katso traileri alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Supersuosittu suomalaissarja saa jatkoa - keskiössä jälleen katoamismysteeri

Lue myös: Kalevala-elokuvan kuvaukset alkavat syksyllä - päärooleissa Elias Salonen ja Eero Aho

Lue myös: Tässä ovat Maajussille morsian -ohjelman tähdet - uudella kaudella myös uudistus

Kilpailut

Uusimmat