Karu totuus lentokoneruoasta
Ruoka tarjoillaan lentokoneessa höyryävän kuumana ja siitä voi helposti saada sen vaikutelman, että ruoka olisi tuoretta. Heikki kertoo, että asia ei näin kuitenkaan yleensä ole. Pöperöt valmistetaan usein paria kuukautta aiemmin ja pakastetaan käyttöä varten.
Ruoka lennoilla ei yleensä maistu myöskään miltään, koska mausteita on käytetty niin, että kokonaisuus tyydyttäisi kaikkien makuvaatimuksia. Ilmanpaine tekee myös omat temppunsa ja turruttaa makunystyröitä sen verran, että villemmät maut jäävät pois.
Suomesta lähtevien lentojen ruokia ei kannata myöskään kauheasti vertailla, koska ne tulevat samasta paikasta. Suomessa on Valkaman mukaan kaksi firmaa, jotka hoitavat lentojen catering-tarjoilun.
Kilpailut
Uusimmat
3 joulukukkaa, jotka selviävät lähes ilman hoitoa
Nicole Kidman toi onnistuneesti ikonisen pankkimaailmasta tutun kuosin pukuunsa
Ahdistavatko lähestyvät pyhät? Asiantuntija kertoo, mitä kannattaa ja mitä ainakaan ei kannata tehdä
5 kirjavinkkiä viime hetken pukinkonttiin tai lomaluettavaksi
Kasmir avoimena isyydestä: 'Elämässäni on kaksi asiaa, jotka ovat tärkeämpiä kuin mikään muu'
Näytä lisää