Karu totuus lentokoneruoasta
Ruoka tarjoillaan lentokoneessa höyryävän kuumana ja siitä voi helposti saada sen vaikutelman, että ruoka olisi tuoretta. Heikki kertoo, että asia ei näin kuitenkaan yleensä ole. Pöperöt valmistetaan usein paria kuukautta aiemmin ja pakastetaan käyttöä varten.
Ruoka lennoilla ei yleensä maistu myöskään miltään, koska mausteita on käytetty niin, että kokonaisuus tyydyttäisi kaikkien makuvaatimuksia. Ilmanpaine tekee myös omat temppunsa ja turruttaa makunystyröitä sen verran, että villemmät maut jäävät pois.
Suomesta lähtevien lentojen ruokia ei kannata myöskään kauheasti vertailla, koska ne tulevat samasta paikasta. Suomessa on Valkaman mukaan kaksi firmaa, jotka hoitavat lentojen catering-tarjoilun.
Kilpailut
Uusimmat
Tampereen Teatteri aloittaa koko henkilökuntaa koskevat muutosneuvottelut
Jasper Pääkkönen aloittaa uutuusohjelman juontajana
Tässä ovat tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaat
Toholammilta löydetty vainaja on todennäköisesti Pyhäjärveltä kadonnut mies
Tutkimus: Veronmaksu koetaan kansalaisvelvollisuutena - käyttökohteet aiheuttavat kritiikkiä
Näytä lisää