Karu totuus lentokoneruoasta
Ruoka tarjoillaan lentokoneessa höyryävän kuumana ja siitä voi helposti saada sen vaikutelman, että ruoka olisi tuoretta. Heikki kertoo, että asia ei näin kuitenkaan yleensä ole. Pöperöt valmistetaan usein paria kuukautta aiemmin ja pakastetaan käyttöä varten.
Ruoka lennoilla ei yleensä maistu myöskään miltään, koska mausteita on käytetty niin, että kokonaisuus tyydyttäisi kaikkien makuvaatimuksia. Ilmanpaine tekee myös omat temppunsa ja turruttaa makunystyröitä sen verran, että villemmät maut jäävät pois.
Suomesta lähtevien lentojen ruokia ei kannata myöskään kauheasti vertailla, koska ne tulevat samasta paikasta. Suomessa on Valkaman mukaan kaksi firmaa, jotka hoitavat lentojen catering-tarjoilun.
Kilpailut
Uusimmat
Missä suomalaiset kolaroivat eniten? Vakuutusyhtiön mukaan yksi paikka nousee ylitse muiden
Arvostelu: Klaus Härön uutuuselokuva asettaa elokuvavuoden riman heti korkealle
HS: Jo toinen Fat Lizard -ravintola hakeutui konkurssiin ja sulki ovensa
One Morning Left lopettaa: 'Muut jäsenet eivät olisi koskaan liittyneet yhtyeeseen, jos olisivat tienneet'
Sopimusrikkomus UMK:ssa - One Morning Left joutuu jättämään kilpailun
Näytä lisää