Matkaoppaat: Kännisiä turisteja ja karaokelaulantaa

25.01.2010 12:04 -

Nelosella starttaa tänään uusi dokumentaarinen Matkaoppaat -sarja, jossa seurataan suomalaisten matkaoppaiden työtä sekä turistien toilailuja Turkin suosituimmassa lomakohteessa Alanyassa.

Ohjelmassa esiintyvä ja asuntoja Alanyassa välittävä Aki Ruohomäki kertoi Voicen Heräämössä törmäävänsä työssään monenlaisiin turisteihin.

- Monet tulevat hakemaan sieltä sitä kulttuurimatkaa ja pyörivät turistikohteissa, mutta toiset saattavat todellakin lähteä etelän lämpöön hakemaan sitä karaokelaulantaa ja seuraa toisista suomalaisista, Ruohomäki kertoi Heräämössä.

Ohjelman ensimmäinen jakso on ollut katseltavissa jo etukäteen Nelosen Ruutu.fi -palvelussa. Jo pilottijaksossa on kiinteistövälittäjä Ruohomäen mukaan nähtävissä pakettimatkojen todellinen meininki.

- Siellä on mukavia ja kännisiä suomalaisia sekä ruotsalaisia turisteja tästä heti ensimmäisestä jaksosta lähtien. Meikäläinen yrittää jonkun verran balanssia siinä pitää, että olen varmaan se kaikista kuivin ja konservatiivisin jätkä näillä omilla hommillani, Ruohomäki naureskeli Heräämössä.

Matkaoppaat -sarja alkaa tänään Nelosella kello 19.

Kilpailut

Uusimmat