Suomalainen pitsa palkittiin ulkomailla
Kotipizzan lohipitsa tuli kolmanneksi kansainvälisessä pitsareseptiikan The America's Plate International Pizza Competition -kilpailussa. Asiasta kirjoittaa Uusi Suomi -verkkolehti.
Cold Smoked Salmon Kotzone -pitsa sai yleisöltä kehuja sekä maustaan että ulkomuodostaan. Pitsan on kehittänyt kotkalainen Kotipizza-yrittäjä Esa Tirkkonen.
Kotzonen menestys johtui varsinkin täytteenä käytetystä kylmäsavustetusta lohesta. Maun viimeistelivät punasipuli, salaatti, tuore pinaatti, tomaatti ja juusto. Kotzonen toisen puolen kastikkeena oli sitruuna-hunajalla maustettua salaattikastiketta ja toisella puolella balsamicoa.
Kisan ykkönen löytyi Italiasta ja kakkonen Yhdysvalloista.
Kilpailut
Uusimmat
Naapurimaat Suomi ja Ruotsi ovat Pohjoismaiden huolestuneimpia - nuoret ikäryhmät korostuvat
Syke: Muovinkierrätys vaatii Suomessa vielä runsaasti toimenpiteitä
Tarkista HSL-korttisi - yksi korttityyppi poistuu käytöstä toukokuussa
Vaaleissa annettiin kymmeniätuhansia hylättyjä ääniä - yleisimmät syyt äänen hylkäämiseen ovat selvät
Yle: Poliisilla lisätietoa varusmiehen loukkaantumisesta - toista varusmiestä epäillään rikoksista
Näytä lisää