Rankasti laihtunut Hollywood-tähti: Kilot takaisin pikavauhtia

17.05.2011 11:00 - Rea Tallgren

Black Swan -elokuvassa Natalie Portmanin rinnalla näytellyt Mila Kunis joutui laihduttamaan balettitanssijan-rooliaan varten rankasti. Kuvausten loputtua tähti kertoo kuitenkin hankkineensa supervauhtia takaisin kaikki menetetyt kilot.

Muun muassa 70's Show'sta tutuksi tullut näyttelijä Mila Kunis on aina ollut pieni ja siro, mutta Black Swan -elokuvan roolia varten hänen oli pakko laihduttaa entisestään. Nainen näytteli psykologisessa trillerissä balettitanssijaa, joten oikeanlaisen vartalon treenaaminen roolia varten oli tärkeää.

- Treenasin neljä tuntia päivässä, seitsemän päivää viikossa, seitsemän kuukauden ajan. Minulla oli yksi vapaapäivä syntymäpäiväni kunniaksi, ja puoli päivää vapaata Emmy- ja Golden Globe -gaaloja varten. Noina päivinä balettiopettajani treenasi minua aamuviidestä kello yhteentoista asti, sitten menin meikattavaksi ja hiukseni laitettiin, ja sitten meninkin jo gaaloihin, Kunis kertaa rankkaa valmistautumistaan elokuvaan.

Rooliaan varten Kunis kertoo pudottaneensa painoa lähes kymmenen kiloa.

- Minun piti näyttää balettitanssijalta ja kantaa itseäni kuin olisin ballerina. Loppujen lopuksi painoin vain 43 kiloa. Vain luut olivat jäljellä. Se näytti kauhelta, mutta valokuvissa ja elokuvassa se näytti upealta. Minulta kesti viisi kuukautta pudottaa niin paljon painoa, mutta vain viisi päivää lihoa se takaisin, Kunis selittää.

Nainen paljastaa myös, että hänen vanhempansa pitävät hänen työtään älyttömänä.

- Äitini on fysiikan opettaja ja isäni mekaanikko. Sitten heillä on biokemisti-poika, joka asuu San Diegossa ja yrittää keksiä parannuskeinon syöpään ja jolla on hädin tuskin varaa maksaa vuokraa. Ja sitten heillä on tytär, joka tienaa älyttömiä summia rahaa tekemättä mitään. Heidän mielestään se on järjetöntä, Kunis selittää.

Lähde: Showbizspy.com

Kilpailut

Uusimmat