Lindsay Lohan: Minun olisi pitänyt saada Black Swan -elokuvan päärooli

14.07.2011 10:34 - Rea Tallgren

Ongelmissa viimeisen vuoden rypenyt Lindsay Lohan on närkästynyt siitä, ettei häntä harkittu Black Swan -elokuvan päärooliin.

Näyttelijä Lindsay Lohan käyttäytyi huonosti Plum Miami -lehden kuvauksissa hiljattain. Diivaileva Lohan ei ollut suostunut antamaan varsinaista haastattelua lehden toimittajalle, ja niinpä tämän täytyi kirjoittaa juttu kuvauksen aikana sanoituista ja tehdyistä asioista. Toimittaja Jacquelynn Powersin onneksi Lohan ei säästellyt sanojaan studiossa.

Lohan oli muun muassa ilmoittanut selkein sanankääntein, että oli pettynyt siihen, ettei häntä harkittu hittileffa Black Swanin päärooliin. Nuori nainen oli kertonut harrastaneensa balettia 19-vuotiaaksi ja kokikin siitä syystä, että olisi soveltunut balettitanssijoista kertovan psykologisen trillerin päärooliin mainiosti.

Näyttelijä oli käyttäytynyt kuvauksissa muutenkin kuin paraskin diiva. Lohan oli muun muassa polttanut tupakkaa sisällä ja näpäyttänyt assistenttia, joka yritti pöyhiä hänen kampaustaan kuvien ottamisen välillä.

- Nämä ovat minun hiukseni, eivät sinun, Lohan oli tiuskaissut.

Käytöksestään huolimatta Lohan uskoi Powersin havaintojen mukaan vahvasti siihen, että vientiä skandaaleissa rypeneellä näyttelijättärellä riittää elokuvamaailmassa jatkossakin.

- Ensi vuoden aion viettää kuvaten elokuvia, Lohan suunnitteli.

Natalie Portman voitti Oscarin roolistaan Black Swan-elokuvassa.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat