Kuva: Shutterstock

Suomalaisjuontaja löysi repustaan piilotetun ominaisuuden - löytyykö omastasi?

11.08.2024 10:15 - Nina Turunen / niina.turunen@bauermedia.fi

Ominaisuus löytyy erityisesti retkeily- ja vaellusrepuista.

Varmasti lähes jokainen meistä omistaa repun. Se on kätevä kantoväline esimerkiksi koulutarvikkeille ja treenivaatteille sekä tietenkin paras valinta mukaan retkille tai vaelluksille. 

Repuissa saattaa kuitenkin olla myös ominaisuuksia, joista kaikki eivät ole tietoisia. Näin kävi myös NRJ:n juontajana toimivalle Niko Nousiaiselle, joka teki omasta repustaan itseään yllättäneen löydön. 

Nousiaisen repun rintahihnan soljesta löytyi nimittäin pilli. Nousiainen kertoi Voice.fi:lle, ettei ollut huomannut pilliä aiemmin. 

Nousiainen oli varma, että asia on mennet ohi myös monilta muilta, ja jakoi siksi aiheeseen liittyvän videon NRJ:n TIkTokissa.

Voit katsoa videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Solkipillejä löytyy erityisesti retkeily- ja vaellusrepuista, jolloin sen alkuperäinen tarkoitus on auttaa hätätilanteessa. Pillistä kuuluva ääni on kovempi kuin huuto ja sen avulla voit saada jonkun huomion selviytymistilanteessa tai varoittaa mahdollisesta vaarasta.

Pilli on sijoitettu tarkoituksella rintahihnaan. Siihen pääsee helposti käsiksi, jolloin pystyy hälyttämään apua nopeammin. 

Lue myös: Tiedätkö miten usein vesipullo olisi syytä vaihtaa uuteen?

Lue myös: Muista aina liikenteessä - älä unohda näitä seikkoja autoillessasi koulujen alkaessa

Lähde: The Hiking Authority

Kilpailut

Uusimmat