Kuva: Fazer

Muumi-tikkarit vedetään myynnistä

28.10.2024 15:30 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Takaisinveto ei koske muita Fazerin tikkareita.

Fazer kertoo tiedotteessa vetävänsä Moomin-tikkarit myynnistä ja keskeyttävänsä niiden toimitukset. Tiedotteen mukaan tikkareissa makeisten koko, kovuus ja muoto yhdistettynä suussa pehmenevään tikkuun saattaa muodostaa turvallisuusriskin, mikäli makeinen irtoaa tikusta äkillisesti.

Tiedotteessa Fazer kertoo saaneensa palautetta tikkareiden aiheuttamista vaaratilanteista. Riski on todennettu myös Fazerin omassa laadunvalvonnassa ja analyysien perusteella riski on merkittävä.

- Turvallisuus ja kuluttajien luottamus tuotteisiimme on Fazerille ensisijaisen tärkeää. Koska nopeasti toteutettavaa ratkaisua ongelmaan ei ole löydetty, Fazer on päättänyt keskeyttää toistaiseksi Moomin-tikkareiden toimitukset ja vetää myynnissä olevat Moomin-tikkarit markkinoilta, kertoo Fazerin Candy-liiketoiminnan johtaja Tom Lindblad tiedotteessa.

Takaisinveto koskee kaikkia Fazer Moomin -tikkareita. Takaisinveto ei koske Fazerin muita tikkareita. Vielä ei ole tietoa siitä, palaako tuote vielä valikoimiin, ja jos palaa, millaisena. 

(kuva: Fazer)

Lue myös: Muumi-klassikkomukien pohjaan ilmestyy erikoisleima - myynnissä rajoitetun ajan

Lähde: Fazer

Kilpailut

Uusimmat