Kuka kirjoittaa Hämeen poliisin tiedotteet? Lue tuorein mestariteos

18.06.2012 14:36 - Rea Tallgren

Virallinen tiedote on kirjoitettu niin lupsakkaan sävyyn, että sitä on vaikea lukea vakavalla naamalla.

Poliisin julkaisemat tiedotteet ovat yleensä hyvin niukkasanaisia ja lyhyitä. Asioita ei kaunistella, eikä niistä kerrota muutamaa riviä enempää. Kanta-Hämeen poliisilaitoksella ollaan kuitenkin nähty enemmän vaivaa kerrottaessa erään hämeenlinnalaismiehen pipariksi menneestä viikonlopusta.

Loppuun on vieläpä lisätty pieni elämänohje kaikille lukijoille.

Tiedote kuuluu näin:

Miehen ikimuistoinen viikonloppu

Keski-ikäisen hämeenlinnalaismiehen piti viettää juhlallinen viikonloppu, mutta kaikki ei mennyt suunnitellusti.


Lauantain juhlissa tuli jo riitaa toisen vieraan kanssa ja hiukan nyrkkiäkin mies heilutteli. Poliisia ei vielä kutsuttu miehen touhuja lopettamaan, sillä vammat olivat lieviä.


Juhlat jatkuivat ja mies nautiskeli reippaasti alkoholia. Sunnuntaisen auringon ensisäteiden aikaan mies päätti ajella autolla.


Poliisi osui miehen ajoreitille kaupungin keskustassa ja päätti tarkastaa miehen ajokunnon. Lainopillisesti kunto oli huono, sillä mies puhalsi 2,5 promillea. Ajokortti jäi poliisiasemalle.


Mies päästettiin kuitenkin taksilla kotiin. Sekään ei mennyt sovitusti, sillä taksikuski ei saanut rahojaan, ainakaan heti.


Sunnuntaina iltapäivällä mies vielä riitautui emäntänsä kanssa ja huiteli käsillään. Uhkailujakin mies lateli emännälleen. Poliisilla oli taas asiaa miehelle. Tällä kertaa mies sai viettää yönsä putkassa. Kuulustelujen jälkeen koitti arki.

Miehellä ei ole aikaisempaa poliisirekisteröityä menneisyyttä, joten saattaa tämä viikonloppu hiukan mietityttää. Joskus tuntuu tuo alkoholi vievän ajattelelemisen välineet. Sitä kannattaa miettiä jo ennakolta.


Lähde: Poliisi

Kilpailut

Uusimmat