Huippukokin yllätysveto: Tomi Björck suunnittelee lentokoneruokia
Syyskuun alusta alkaen Finnairin lentojen business-luokassa tarjoillaan tunnettujen keittiömestareiden suunnittelemia ateriakokonaisuuksia. Aterioita suunnittelevat ravintola Olon Pekka Terävä ja ravintola Gaijinin Tomi Björck.
Terävä suunnittelee lennoille Pohjolan makuja henkivän ateriakokonaisuuden. Björckin makumaailma on itämaista.
Ruoat valmistaa Finnairin yhteistyökumppani LSG Sky Chefs.
Kilpailut
Uusimmat
Norjalaiselta mediakonserni irtisanoo 13 prosenttia työvoimastaan
Roihuvuoren kirsikkapuiston puut kokivat kovan kolauksen hoitovirheen vuoksi: "Tämä on todella surullinen uutinen"
Seitsemää hakijaa haastatellaan Kelan pääjohtajan virkaan
Kimmo Tauriainen on kuollut 52 vuoden iässä
Useat Costeen fanit eivät uskalla julkisesti tunnustaa kuuntelevansa häntä - artistilla on epäilyksensä miksi
Näytä lisää