Huippukokin yllätysveto: Tomi Björck suunnittelee lentokoneruokia
Syyskuun alusta alkaen Finnairin lentojen business-luokassa tarjoillaan tunnettujen keittiömestareiden suunnittelemia ateriakokonaisuuksia. Aterioita suunnittelevat ravintola Olon Pekka Terävä ja ravintola Gaijinin Tomi Björck.
Terävä suunnittelee lennoille Pohjolan makuja henkivän ateriakokonaisuuden. Björckin makumaailma on itämaista.
Ruoat valmistaa Finnairin yhteistyökumppani LSG Sky Chefs.
Kilpailut
Uusimmat
Katy Perry voitti oikeuden käyttää nimeään Australiassa
Jari-myrsky aiheutti vahinkoa ympäri maata: "Lumimyrskyjen harvinaisemmasta päästä"
Tony Kakon luotsaaman Himmelkraftin ensisinkku julki: "Nauti Uraniumista"
Poliisi lisää läsnäoloa kouluissa - luvassa virtuaalioppitunteja
Suuri joukko lapsia suuntasi tänään työpaikoille - tarkoituksena opettaa, miten yhteiskunta toimii
Näytä lisää