Huippukokin yllätysveto: Tomi Björck suunnittelee lentokoneruokia
Syyskuun alusta alkaen Finnairin lentojen business-luokassa tarjoillaan tunnettujen keittiömestareiden suunnittelemia ateriakokonaisuuksia. Aterioita suunnittelevat ravintola Olon Pekka Terävä ja ravintola Gaijinin Tomi Björck.
Terävä suunnittelee lennoille Pohjolan makuja henkivän ateriakokonaisuuden. Björckin makumaailma on itämaista.
Ruoat valmistaa Finnairin yhteistyökumppani LSG Sky Chefs.
Kilpailut
Uusimmat
3 joulukukkaa, jotka selviävät lähes ilman hoitoa
Nicole Kidman toi onnistuneesti ikonisen pankkimaailmasta tutun kuosin pukuunsa
Ahdistavatko lähestyvät pyhät? Asiantuntija kertoo, mitä kannattaa ja mitä ainakaan ei kannata tehdä
5 kirjavinkkiä viime hetken pukinkonttiin tai lomaluettavaksi
Kasmir avoimena isyydestä: 'Elämässäni on kaksi asiaa, jotka ovat tärkeämpiä kuin mikään muu'
Näytä lisää