Kuuman kesäpäivän pelastus: Kuohuviini-jääpalat
Kesä on täällä jälleen ja täydellisen mimosan metsästys on jälleen alkanut. Cosmopolitan on keksinyt yhden oivan vinkin, jonka avulla voi tehdä sunnuntaibrunssista tavallista paremman.
Sinun tulee vain täyttää jääpalamuotti kuohuviinillä tai vaihtoehtoisesti shampanjalla, jonka jälkeen laitat muotin pakastimeen. Yön aikana jäätyvät palaset ovat helppo tapa lisätä perinteinen kuohuviini/shampanja appelsiinimehuun brunssilla ja samalla juoma pysyy viileänä.
Ohjetta voi soveltaa myös muiden reseptien kanssa. Esimerkiksi jääkahvin voi pitää viileänä pakastamalla kahvia jääpalamuotteihin, jonka avulla jääkahvi ei laimene edes kuumimpana kesäpäivänä. Ideoi rohkeasti, vain taivas on rajana!
Lähde: Cosmopolitan
Lue myös: Kesävieraan käytöslista: Vie viiniä, mutta älä odota saavasi maistaa sitä
Lue myös: Viinipulloa ei kannata säilyttää pystyssä - katso miksi