Nopeaa ja tehokasta - katso miten paprika kannattaa pilkkoa
Paprika on tuttu kaveri suomalaisessa keittiössä. Jokaisella kotikokkaajalla onkin varmasti oma keinonsa sen pilkkomiseen. Good Housekeeping kuitenkin esittelee sivuillaan tavan, joka saattaa hyvinkin olla se nopein.
Sivuston mukaan homma kannattaa aloittaa siten, että leikkaa pienen palan pois molemmista päistä. Tämän jälkeen veitsi painetaan jostain kohtaa paprikan sisälle ja siemenet poistetaan siten, että paprikaa rullataan pitkin leikkuu lautaa. Seuraavaksi paprika leikataan kolmeen osaan, jotka sitten viipaloidaan.
Nopean ja helpon niksin tarkemmat ohjeet voit katsoa alla olevalta videolta.
Lue myös: Helpommaksi ei juustokakun valmistaminen enää tule - katso resepti
Lähde: Good Housekeeping
Kilpailut
Uusimmat
Tässä ovat tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaat
Toholammilta löydetty vainaja on todennäköisesti Pyhäjärveltä kadonnut mies
Tutkimus: Veronmaksu koetaan kansalaisvelvollisuutena - käyttökohteet aiheuttavat kritiikkiä
Ensi vuosi räjäyttää pankin arkivapaiden osalta - näin monta arkivapaapäivää vuoteen mahtuu
Nämä ovat suomalaisten luotetuimmat yritykset - ja nämä vähiten luotetut
Näytä lisää