Nopeaa ja tehokasta - katso miten paprika kannattaa pilkkoa
Paprika on tuttu kaveri suomalaisessa keittiössä. Jokaisella kotikokkaajalla onkin varmasti oma keinonsa sen pilkkomiseen. Good Housekeeping kuitenkin esittelee sivuillaan tavan, joka saattaa hyvinkin olla se nopein.
Sivuston mukaan homma kannattaa aloittaa siten, että leikkaa pienen palan pois molemmista päistä. Tämän jälkeen veitsi painetaan jostain kohtaa paprikan sisälle ja siemenet poistetaan siten, että paprikaa rullataan pitkin leikkuu lautaa. Seuraavaksi paprika leikataan kolmeen osaan, jotka sitten viipaloidaan.
Nopean ja helpon niksin tarkemmat ohjeet voit katsoa alla olevalta videolta.
Lue myös: Helpommaksi ei juustokakun valmistaminen enää tule - katso resepti
Lähde: Good Housekeeping
Kilpailut
Uusimmat
3 joulukukkaa, jotka selviävät lähes ilman hoitoa
Nicole Kidman toi onnistuneesti ikonisen pankkimaailmasta tutun kuosin pukuunsa
Ahdistavatko lähestyvät pyhät? Asiantuntija kertoo, mitä kannattaa ja mitä ainakaan ei kannata tehdä
5 kirjavinkkiä viime hetken pukinkonttiin tai lomaluettavaksi
Kasmir avoimena isyydestä: 'Elämässäni on kaksi asiaa, jotka ovat tärkeämpiä kuin mikään muu'
Näytä lisää