Nopeaa ja tehokasta - katso miten paprika kannattaa pilkkoa
Paprika on tuttu kaveri suomalaisessa keittiössä. Jokaisella kotikokkaajalla onkin varmasti oma keinonsa sen pilkkomiseen. Good Housekeeping kuitenkin esittelee sivuillaan tavan, joka saattaa hyvinkin olla se nopein.
Sivuston mukaan homma kannattaa aloittaa siten, että leikkaa pienen palan pois molemmista päistä. Tämän jälkeen veitsi painetaan jostain kohtaa paprikan sisälle ja siemenet poistetaan siten, että paprikaa rullataan pitkin leikkuu lautaa. Seuraavaksi paprika leikataan kolmeen osaan, jotka sitten viipaloidaan.
Nopean ja helpon niksin tarkemmat ohjeet voit katsoa alla olevalta videolta.
Lue myös: Helpommaksi ei juustokakun valmistaminen enää tule - katso resepti
Lähde: Good Housekeeping
Kilpailut
Uusimmat
Sopimusrikkomus UMK:ssa - One Morning Left joutuu jättämään kilpailun
Erä Tapolan valkosipulikastiketta vedetään myynnistä
Suomalainen makeisyritys valittiin maailman parhaaksi lakritsin valmistajaksi
Yksi maa jättäytyy pois Euroviisuista: "Päätös ei ollut helppo"
Heliövaara ja Patten etenivät uransa ensimmäistä kertaa neljän parhaan parin joukkoon Australian avoimissa
Näytä lisää