Samppanja-viinirypäleet ovat kesän helpoin ja maukkain bileherkku - katso helpot ohjeet
Herkullisen prosecco-viinirypäleet syntyvät niin helposti, että vaikka peukalo tuntuisi keittiössä olevan täysin keskellä kämmentä, ei niiden kanssa voi mennä vikaan. Viinirypäleet nypitään ensin irrallisiksi ja laitetaan kulhoon. Kulhoon kaadetaan samppanjaa ja vodkaa, sitten koko komeus laitetaan jääkaappiin.
Tunnin jälkeen rypäleet otetaan pois jääkaapista, ja neste valutetaan pois kulhosta. Tämän jälkeen rypäleet pyöritellään sokerissa. Tarjoiltuna viileinä ne ovat kuin karkkeja - humaltavan vaikutuksen kera.
Katso selkeä ohjevideo alta.
Lue myös: Tequilan juominen tekee hyvää luustollesi - ilahduttaako uusi tutkimus?
Lue myös: Päiväkännit päihittävät alkoholin juomisen illalla - vakuuttavatko perustelut?
Kilpailut
Uusimmat
"Aina se työntää naamaansa joka paikkaan" – mikä ajaa Esko Eerikäistä julkisuuteen?
Syntisen hyvää - Iisan reseptillä loihdit joulupöytään herkullisen porkkalan
Suden ulostetta keräämällä voi pian tienata rahaa
Kuningatar Letizian jakkupuku oli harmaa ja simppeli - mutta silti niin ensiluokkainen
Mehevä taatelikakku kerää takuuvarmasti kehuja joulupöydässä - katso helppo ohje
Näytä lisää