Samppanja-viinirypäleet ovat kesän helpoin ja maukkain bileherkku - katso helpot ohjeet
Herkullisen prosecco-viinirypäleet syntyvät niin helposti, että vaikka peukalo tuntuisi keittiössä olevan täysin keskellä kämmentä, ei niiden kanssa voi mennä vikaan. Viinirypäleet nypitään ensin irrallisiksi ja laitetaan kulhoon. Kulhoon kaadetaan samppanjaa ja vodkaa, sitten koko komeus laitetaan jääkaappiin.
Tunnin jälkeen rypäleet otetaan pois jääkaapista, ja neste valutetaan pois kulhosta. Tämän jälkeen rypäleet pyöritellään sokerissa. Tarjoiltuna viileinä ne ovat kuin karkkeja - humaltavan vaikutuksen kera.
Katso selkeä ohjevideo alta.
Lue myös: Tequilan juominen tekee hyvää luustollesi - ilahduttaako uusi tutkimus?
Lue myös: Päiväkännit päihittävät alkoholin juomisen illalla - vakuuttavatko perustelut?
Kilpailut
Uusimmat
Miten paljon aurinkorasvaa pitäisi laittaa ja kuinka usein sitä tulisi lisätä?
Sami Uotila uskoo, ettei hänelle välttämättä tarjottaisi enää elokuvarooleja: "Hyväksyin sen"
Sukupuolivähemmistöjen syrjintä on vähenemässä - häirintä ja väkivalta silti yhä korkealla tasolla
Nyt on erittäin kuivaa - maastopalo voi leimahtaa pienestäkin varomattomuudesta
Verohelpotus pienille yrityksille poistuu vuoden 2025 alussa
Näytä lisää