Graavilohta voi valmistaa myös nopeasti - katso herkullinen ohje
Graavattu lohi on herkku, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Etenkin itsevalmistettuna siitä tulee todella herkullista ja maistuvaa.
Useimmiten valmistusprosessi kestää kuitenkin melko pitkään, noin kaksi vuorokautta. Iloinen uutinen on kuitenkin se, että tämänkin herkun voi valmistaa vain muutamassa tunnissa.
Makujen aamussa vinkattiin ohjeesta, jonka avulla jokainen voi saada ihanaa graavilohta pöytäänsä vain muutamassa tunnissa.
Aluksi nahattoman lohifileen päälle, molemmin puolin, laitetaan suolasta, sokerista, sitruunan kuoresta sekä fenkolin siemeniä, jotka tuovat pienen aniksen maun kalaan. Tämän jälkeen lohi laitetaan jääkaappiin 2-3 tunniksi, jonka jälkeen on aika herkutella.
Tarkemmat ohjeet voit katsoa alta.
Lue myös: Lohi-avokado -pizzat ovat terveellinen välipala ja syntyvät muutamassa minuutissa - katso