Herkuttele halvasti - kokeile maukkaita mansikkahyrriä, jotka valmistuvat helposti!
Voit lukea Pop Sugar -sivuston suomennetun reseptin alapuolelta. Pääset katsomaan alkuperäisen reseptin täältä.
Mansikka- tai vadelmahyrrät
vadelmahilloa tai murskattuja vadelmia / mansikkahilloa tai murskattuja mansikoita
jauhoja
1 paketti voitaikinalevyjä
puolikkaan sitruunan kuoret raastettuina
kidesokeria
1. Levitä voitaikinalevyt jauhotetulle pinnalle. Levitä vadelmahillo tai murskatut vadelmat levyjen päälle, jättäen noin yhden senttimetrin välin reunoihin.
2. Levitä raastettu sitruunan kuori levyille vadelmamurskan päälle.
3. Rullaa tiukoiksi rulliksi ja laita elmukelmun sisälle. Pakasta rullia noin puoli tuntia tai tunti, tai niin pitkään kunnes pötköt ovat kiinteitä.
4. Lämmitä uuni noin 170 asteeseen. Poista muovikääre taikinarullan ympäriltä ja leikkaa taikinarulla noin reilu senttimetrin levyisiksi levyiksi. Järjestä rullapalat leivinpaperin päälle.
5. Paista uunissa noin 15 minuuttia. Kun toinen puoli on tummunut, ota uunipelti ulos uunista, käännä rullat ympäri ja paista uudestaan noin 8-12 minuuttia, tai kunnes pinta on rapea ja vaaleanruskea.
6. Ennen tarjoilua ripottele pinnalle sokeria. Tarjoile jäähtyneenä. Kokeile tarjoilun yhteydessä kaveriksi esimerkiksi jäätelöä.
Lähde: Pop Sugar