Prosecco-rypäleet vievät kielen mennessään - kokeile jälkiruokaa, joka ei vaadi kokkaustaitoja
Jälkiruoan keksiminen saattaa toisinaan tuottaa päänvaivaa. Jos esimerkiksi leipominen ei ole mieluissaa, kannattaa kokeilla hedelmistä ja marjoista tehtyjä vaihtoehtoja.
Yksi herkullisista jälkiruoista syntyy viinirypäleistä sekä proseccosta. Ja mikä parasta, herkun valmistaminen on helppoa.
Mitä tarvitset?
Noin kilon verran viinirypäleitä
1 pullo proseccoa
1 dl vodkaa
Reilu 1 dl sokeria
Miten toimit?
1. Laita viinirypäleet suureen astiaan. Kaada sekaan vodka ja prosecco. Anna olla jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
2. Tyhjennä kulho ja kuivaa rypäleet. Tämän jälkeen kaada lautaselle sokeria ja kiertele rypäleitä siinä niin, että ne ovat kauttaaltaan sokerin peitossa.
3. Nauti!
Lue myös: Maistuva ja maidoton jälkiruoka lasten mieleen: Avocado-suklaamousse
Lue myös: Syö myös jälkiruoka – vinkit laihduttajan ravintolaillalliselle
Lähde: Delish