Anna lahjaksi tai nautiskele itse: Itse tehty pistaasisuklaa on helppo ja herkullinen
Rocky Road -herkku on monelle tuttu juttu, mutta siitä voi valmistaa myös aavistuksen hienostuneemman ja helpomman version. Pistaasisuklaa sopii aikuiseen makuun ja karkit korvataankin maistuvilla ja herkullisilla pähkinöillä. Valmiit suklaaherkut voi antaa vaikkapa lahjaksi ystävälle kauniissa paperipussissa tai nostaa tarjolle kahvipöydälle.
Pistaasisuklaa
200 g maitosuklaata
100 g pekaanipähkinöitä
100 g pistaasipähkinöitä
1. Paloittele ja sulata suklaa miedolla lämmöllä kattilassa.
2. Kuori tarvittaessa pähkinät ja pieni niitä rouheeksi veitsellä.
3. Sekoita pähkinät suklaan joukkoon ja lusikoi leivinpaperin päälle suurehkoja nokareita.
4. Nosta suklaat jääkaappiin kovettumaan useammaksi tunniksi. Valmiit suklaat kannattaa laittaa veitsellä hiukan pienemmiksi paloiksi.
Lue myös: Vaniljainen omenapiirakka on kesän herkkuhitti - ota kokeiluun