Resepti, jota koko perhe rakastaa: Herkulliset lohipullat
Erilaiset pyörykät ovat usein koko perheen suosikkiruokia. Terveelliset ja maistuvat lohipyörykät ovat nopea, helppo ja herkullinen arkiruoka, joka syntyy vaikkapa tähteeksi jääneestä lohesta.
Lohipyörykät
350 g kypsää lohta
1 sitruuna
1 dl korppujauhoja
1 dl vettä
1 kananmuna
½ tl suolaa
1. Silppua kypsä lohi pieneksi ja katso, ettei siihen jää ruotoja.
2. Pese hyvin sitruuna ja raasta puolet kuoresta hienoksi.
3. Laita kulhoon korppujauho, vesi ja kananmuna. Sekoita hyvin.
4. Lisää joukkoon sitruunan mehu sekä raastettu kuori.
5. Lisää joukkoon lohi, sekoita hyvin ja anna taikinan asettua vartin ajan.
6. Pyöritä taikinasta pieniä pyöryköitä ja paista ne uunissa 220 asteessa, noin 20 minuutin ajan.
Lue myös: Maistuva ja terveellinen eväs: Näin teet itse energiapatukoita