Kaipaatko vaihtelua kotiruokiin? Mutkaton ja mehukas lounassalaatti syntyy hetkessä
Salaattikulhon klassikot feta ja tomaatit saavat mehukasta piristystä nektariinistä tai persikoista. Kevyt salaatti maistuu vaikka etäpäivän lounashetkellä ja syntyy nopeasti. Nappaa Good Housekeepingin ohje talteen.
Tarvitset:
1/2 punasipuli
1 rkl punaviinietikka
suola ja pippuri
noin 500 g tomaattia
noin 500 g persikoita tai nektariineja
2 ruokalusikallista oliiviöljyä
basilikaa
50 g fetaa
Tee näin:
Yhdistä etikka, suola ja punasipuli kulhossa. Anna tekeytyä viitisen minuuttia. Pilko tomaatit ja hedelmät ja asettele lautaselle. Sekoita öljy ja sipulit ja lusikoi hedelmien päälle. Ripottele päälle basilika ja murenna feta.
Lue myös: Naiselliset muodot näkyvät vahvasti sisustustrendeissä - esine, jota moni himoitsee nyt
Lue myös: Nyt on nettishoppailun aika - poimimme 10 ihanaa verkkokauppalöytöä suomalaisilta yrityksiltä
Lähde: Good Housekeeping