Perjantairesepti: Kirsikkatomaattipasta

30.11.2012 11:45 - Heli Thoren

Olisiko tästä ateriasta hitti-avokadopastan haastajaksi?

Kirsikkatomaattipasta

Ainekset

500 g erivärisiä kirsikkatomaatteja

4 valkosipulin kynttä

1/2 punaista chiliä

3 rkl oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria

1 iso kourallinen raastettua parmesaanijuustoa

tuoretta basilikaa

tagliatelle-pastaa

1. Leikkaa tomaatit puoliksi ja viipaloi valkosipuli ja chili.

2. Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Jos käytät tuorepastaa, keitä se vasta, kun kastike on melkein valmista.

3. Lämmitä öljy kuumaksi paistinpannussa. Kaada pannulle tomaatit, valkosipulit ja chili. Paista kunnes tomaatit alkavat hajota. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

4. Ota pastakattilasta muutaa ruokalusikallinen keitinvettä ja sekoita kastikkeeseen: keitinvesi suurustaa kastikkeen.

5. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja viimeistele parmesaanillaja revityillä basilikanlehdillä.

Kokkaa myös muita Pipsa Hurmerinnan herkkuja Pipsan keittiössä -kirjasta, 20,50 e, Tammi


Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.

Kilpailut

Uusimmat