Hunajapähkinät juustojen rinnalle - helppo resepti
Illanvieton juustolautanen saa herkullisen lisäkkeen paistinpannulla paahdetuista herkuista.
Hunajäpähkinät
4 dl eri pähkinälaatuja: hassel-, cashew-, saksan-, pistaasipähkinöitä ja manteleita
6 rkl hunajaa
ripaus sormisuolaa
1. Kaada pähkinät paistinpannulle. Paahda pähkinöitä, mutta varo polttamasta niitä.
2. Kaada pähkinöiden päälle hunaja ja mausta suolalla.
3. Ota pähkinät pannulta ja kaada ne kulhoon tai kauniiseen purkkiin. Anna maustua ja jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
Vinkki! Pähkinät maistuvat ihanilta juustojen kera. Kokonaisuuden kruunaa vaalea hillo - esimerkiksi viikunahillo maistuu pähkinöiden ja juustojen rinnalla.
Kilpailut
Uusimmat
Suomalainen sauna lämpiää Baselin puistossa koko viisuviikon
Yhden elokuvan suosiossa hurja nousu Paavin kuoleman myötä
Punkkikausi on jo täydessä vauhdissa - punkkeja havaittu runsaasti eri puolilla Suomea
HSL:n isot lippuautomaatit poistuvat käytöstä
Näissä kolmessa maakunnassa väkiluku kasvoi eniten
Näytä lisää