Hunajapähkinät juustojen rinnalle - helppo resepti

02.05.2013 07:15 - Heli Thoren

Illanvieton juustolautanen saa herkullisen lisäkkeen paistinpannulla paahdetuista herkuista.

Hunajäpähkinät


4 dl eri pähkinälaatuja: hassel-, cashew-, saksan-, pistaasipähkinöitä ja manteleita

6 rkl hunajaa

ripaus sormisuolaa


1. Kaada pähkinät paistinpannulle. Paahda pähkinöitä, mutta varo polttamasta niitä.

2. Kaada pähkinöiden päälle hunaja ja mausta suolalla.

3. Ota pähkinät pannulta ja kaada ne kulhoon tai kauniiseen purkkiin. Anna maustua ja jäähtyä hetki ennen tarjoilua.

Vinkki! Pähkinät maistuvat ihanilta juustojen kera. Kokonaisuuden kruunaa vaalea hillo - esimerkiksi viikunahillo maistuu pähkinöiden ja juustojen rinnalla.

Kilpailut

Uusimmat