Perjantairesepti: Grillattu ananas ja mascarponevaahto

05.07.2013 11:15 - Heli Thoren

Grilliruuan päätteeksi maistuu raikas jälkiruoka, joka sekin valmistuu ulkona grillaillen.  

Grillattu ananas ja mascarponevaahto

4 hengelle

1 tuore ananas

Purkki mascarponejuustoa

2 dl kuohukermaa

2 tl vaniljasokeria

1. Pilko ananas viipaleiksi. Helppo keino on aloittaa pilkkominen niin, että pidät kiinni ananaksen lehdistä ja aloitat leikkaamisen toisesta päästä.

2. Valmista mascarponevaahto: Vatkaa kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon juusto ja sokeri. Sekoita huolella, jotta vaahdosta tulee sileää. Laita vaahto jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

3. Grillaa ananasviipaleet kummaltakin puolelta kevyesti niin, että ne saavat väriä pintaansa. Tarjoile lämpimät viipaleet viileän vaahdon kera.

Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.

Kilpailut

Uusimmat