Perjantairesepti: Grillattu ananas ja mascarponevaahto
Grilliruuan päätteeksi maistuu raikas jälkiruoka, joka sekin valmistuu ulkona grillaillen.
Grillattu ananas ja mascarponevaahto
4 hengelle
1 tuore ananas
Purkki mascarponejuustoa
2 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
1. Pilko ananas viipaleiksi. Helppo keino on aloittaa pilkkominen niin, että pidät kiinni ananaksen lehdistä ja aloitat leikkaamisen toisesta päästä.
2. Valmista mascarponevaahto: Vatkaa kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon juusto ja sokeri. Sekoita huolella, jotta vaahdosta tulee sileää. Laita vaahto jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
3. Grillaa ananasviipaleet kummaltakin puolelta kevyesti niin, että ne saavat väriä pintaansa. Tarjoile lämpimät viipaleet viileän vaahdon kera.
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Lapseen törmättiin suojatiellä ja ajettiin pois - poliisi pyytää havaintoja
Pörssisähkön hinta pysyy vielä huomennakin hurjissa lukemissa
Avioliittojen määrä nousi - katso, missä iässä suomalaiset keskimäärin avioituvat
Historiallisen Rail Nordican suunnittelu alkaa
HUSissa mittavat laitoshuoltoa koskevat yhteistoimintaneuvottelut tulossa
Näytä lisää