Perjantairesepti: Avokado-fetasalaatti

16.08.2013 11:15 - Heli Thoren

Raikas ja mehevä salaatti syntyy ilman erillistä kastiketta tai salaatinlehtiä.

Avokado-fetasalaatti

noin 6 hengelle


3 avokadoa

1 kurkku

rasia kirsikka- tai miniluumutomaatteja

puoli litraa tuoreita herneitä

purkki fetää öljyssä

1. Pilko kurkku paloiksi. Puolita pikku tomaatit. Pilko myös avokado suunnillen kurkun palojen kokoisiksi kuutioiksi.

2. Kuori herneet ja lisää joukkoon. Lisää myös feta ja hieman öljyä. Sekoita. Nauti tuoreen leivän kera.


"Hyvä ystäväni kokkasi salaattia minulle ensimmäisen kerran tyttöjen mökkireissulla. Söimme sitä keskiyöllä, saunanraikkaina. Salaatin kanssa maistui ihanalta tuore leipä ja lasi kuivaa valkoviiniä."

Heli Lahdenranta, Tuottaja, The Voice



Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.

Kilpailut

Uusimmat