Iskikö suklaahimo? Mehevä brownie taltuttaa sen - katso resepti
Tämä herkku taltuttaa taatusti pahimmankin sokerihampaan kolotuksen, hurmaa maistajat ja tahrii sormet.
Suklaabrownie
14 annosta
100 g taloussuklaata
50 g maitosuklaata
100 g voita
2,5 dl sokeria
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniliasokeria
2 dl pähkinärouhetta
Tarjoiluun:
Vatkattua kermaa tai vaniljajäätelöä
1. Sulata suklaat ja voi vesihauteessa kattilassa tai mikrossa. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi.
2. Vatkaa munat rivakasti taikinan joukkoon. Sekoita leivinjauhe ja vaniliasokeri vehnäjauhoon ja sekoita mukaan. Sekoita taikinaa maltilla.
3. Vuoraa neliönmallinen vuoka (noin 20 cm x 30 cm) leivinpaperilla. Kaada taikina siihen. Paista uunissa 20-30 minuuttia. Brownie saa jäädä mieluummin hieman raa'aksi kuin paistua turhan kypsäksi.
4. Tarjoile herkku kerman tai jäätelön kera.