Vihreän teen ystävät huomio: Valmistathan juomasi oikealla tavalla?
Asiantuntija neuvoo, miten haudutat itsellesi maistuvan kuuman juoman.
Moni valittaa, ettei vihreä tee maistu. Jos tee maistuu kitkerältä tai kalalta, on syy selkeä.
- Teetä ei saa hauduttaa liian pitkään. Veden on myös oltava noin 80 asteista. Moni tekee sen virheen, että kaataa teen hautumaan heti keittämisen jälkeen, Thé Huoneen Ida Haverinen selventää.
Kun teevesi on kiehunut, sen kannattaa antaa seistä ja jäähtyä noin viiden minuutin ajan. Näin tee maistuu hautumisen jälkeen hyvälle.
Thé Huone mukana Viini, Ruoka & Hyvä elämä -messuilla, Helsingin Messukeskuksessa 25.-27.10.
Kilpailut
Uusimmat
Keuhkokuumeita todettiin viime vuonna poikkeuksellisen paljon
Kaksi uutta koirasusiyksilöä paljastunut Lappeenrannan seudulla
TS: Laitoshuoltajalle tapahtui erikoinen vahinko Turun yliopistollisessa sairaalassa
Porvoossa todettu tuberkuloositartunta - altistuneita on kymmeniä
Mökin palovaroitin ei välttämättä toimi talven jälkeen - SPEKiltä tärkeä muistutus
Näytä lisää