Mätimousse kalan kaveriksi - helppo resepti
Kalapöydän kruunaa ilmava mousse.
Mätimousse
1 punasipuli
150 g ranskankermaa
1 dl kermaa
100 g kirjolohen mätiä
puoli punttia tilliä
suolaa
pippuria
1. Pilko punasipuli pieneksi hakkeeksi. Saksi tai pilko terävällä veitsellä tilli myös.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kääntele ranskankerman joukkoon. Lisää sipuli, mäti ja tilli. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa joulupöydän kalojen kera.
Kilpailut
Uusimmat
Ysäriltä tuttu kauhuklassikko palaa - katso hyytävä traileri
Suomen karhukanta on kääntynyt kasvuun
Anne Hathawayn asu oli taidokasta kontrastia – yhdistelmä hienostuneisuutta ja rosoa
Suomalaiset suosivat lounaalla lihaa - yksi selitys saattaa olla hinta-ajattelussa
Pop Vakuutuksen kolaritilastojen kärjessä on selkeästi yksi merkki ylitse muiden - eikä se ole BMW
Näytä lisää