Perjantairesepti: Kevyt ja raikas vadelmasorbetti - ilman jäätelökonetta
Tuhdin joulupöydän jälkeen jälkiruokana maistuu henkäyksen kevyt päätös.
Raikas vadelmasorbetti
noin 6 hengelle
6 dl pakastevadelmia
2 rkl tomusokeria
1 valkuainen
0,5 dl sokeria
1. Soseuta kohmeiset marjat tomusokerin kanssa sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Laita sose pakastimeen odottamaan.
2. Vatkaa valkuiainen ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Ota marjasose pakastimesta ja kääntele valkuaisvaahto joukkoon. Anna sorbetin jähmettyä pakkasessa parin tunnin ajan. Vuole palloja kuumalla jäätelökauhalla tarjoilua varten.
Kilpailut
Uusimmat
Nyt on viimeiset hetket ilmoittaa tietoja - esitäytetyt veroilmoitukset saapuvat ensimmäisille pian
Suomalaisyhtye nähdään Ruotsin viisukarsintojen finaalissa
"Elämäni pisimmät viikot" - Ella Kanninen muistelee neljän vuoden takaisia terveyshuolia
Uutuusdokumentissa sukelletaan vanhoillislestadiolaisten nuorten Suviseuroihin
Hittisarjan uusi kausi julkaistiin, ja nyt turistien odotetaan vyöryvän Thaimaahan
Näytä lisää