Lantturanskalaiset ovat terveellisiä ja hyviä - kokeile helppoa reseptiä
Oliiviöljy ja sormisuola tekevät lantturanskiksista vastustamattomia.
Lantturanskalaiset
pala lanttua
3 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
tuoretta persiljaa
1. Kuori ja pilko lanttu pitkiksi ja kapeiksi paloiksi. Laita palat pakastepussiin. Kaada oliiviöljyt mukaan ja pyörittele lantut siellä.
2. Kaada ranskalaiset leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes ranskikset ovat saaneet kauniin värin pintaan. Ripottele valmiiden ranskalaisten pinnalle sormisuolaa.
Kilpailut
Uusimmat
Keuhkokuumeita todettiin viime vuonna poikkeuksellisen paljon
Kaksi uutta koirasusiyksilöä paljastunut Lappeenrannan seudulla
TS: Laitoshuoltajalle tapahtui erikoinen vahinko Turun yliopistollisessa sairaalassa
Porvoossa todettu tuberkuloositartunta - altistuneita on kymmeniä
Mökin palovaroitin ei välttämättä toimi talven jälkeen - SPEKiltä tärkeä muistutus
Näytä lisää