Lantturanskalaiset ovat terveellisiä ja hyviä - kokeile helppoa reseptiä
Lantturanskalaiset
pala lanttua
3 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
tuoretta persiljaa
1. Kuori ja pilko lanttu pitkiksi ja kapeiksi paloiksi. Laita palat pakastepussiin. Kaada oliiviöljyt mukaan ja pyörittele lantut siellä.
2. Kaada ranskalaiset leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes ranskikset ovat saaneet kauniin värin pintaan. Ripottele valmiiden ranskalaisten pinnalle sormisuolaa.
Kilpailut
Uusimmat
Jasper Pääkkönen aloittaa uutuusohjelman juontajana
Tässä ovat tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaat
Toholammilta löydetty vainaja on todennäköisesti Pyhäjärveltä kadonnut mies
Tutkimus: Veronmaksu koetaan kansalaisvelvollisuutena - käyttökohteet aiheuttavat kritiikkiä
Ensi vuosi räjäyttää pankin arkivapaiden osalta - näin monta arkivapaapäivää vuoteen mahtuu
Näytä lisää