Kanelimantelit vievät makeanhimon terveellisesti - helppo resepti
Paahda manteleita pannulla ja lisää joukkoon ripaus kanelia ja hunajaa - terveellinen herkku on valmis.
Kanelimantelit
200 g manteleita
1 tl hunajaa
1,5 tl kanelia
ripaus sormisuolaa
1. Laita mantelit kuivalle ja kuumalle pannulle. Kääntele koko ajan, jotta ne paahtuvat, mutta eivät pala.
2. Ripottele mantelien päälle kaneli ja sormisuola, sekoita. Lisää lopuksi hunaja ja pyöräytä manteleita vielä hetken pannulla, jotta hunaja sekoittuu ja sulaa joukkoon. Varo, ettet pidä manteleita pannulla liian kauan. Hunaja palaa mustaksi helposti. Nauti jäähtyneinä.
Kilpailut
Uusimmat
Suomalainen sauna lämpiää Baselin puistossa koko viisuviikon
Yhden elokuvan suosiossa hurja nousu Paavin kuoleman myötä
Punkkikausi on jo täydessä vauhdissa - punkkeja havaittu runsaasti eri puolilla Suomea
HSL:n isot lippuautomaatit poistuvat käytöstä
Näissä kolmessa maakunnassa väkiluku kasvoi eniten
Näytä lisää