Kanelimantelit vievät makeanhimon terveellisesti - helppo resepti
Kanelimantelit
200 g manteleita
1 tl hunajaa
1,5 tl kanelia
ripaus sormisuolaa
1. Laita mantelit kuivalle ja kuumalle pannulle. Kääntele koko ajan, jotta ne paahtuvat, mutta eivät pala.
2. Ripottele mantelien päälle kaneli ja sormisuola, sekoita. Lisää lopuksi hunaja ja pyöräytä manteleita vielä hetken pannulla, jotta hunaja sekoittuu ja sulaa joukkoon. Varo, ettet pidä manteleita pannulla liian kauan. Hunaja palaa mustaksi helposti. Nauti jäähtyneinä.
Kilpailut
Uusimmat
3 joulukukkaa, jotka selviävät lähes ilman hoitoa
Nicole Kidman toi onnistuneesti ikonisen pankkimaailmasta tutun kuosin pukuunsa
Ahdistavatko lähestyvät pyhät? Asiantuntija kertoo, mitä kannattaa ja mitä ainakaan ei kannata tehdä
5 kirjavinkkiä viime hetken pukinkonttiin tai lomaluettavaksi
Kasmir avoimena isyydestä: 'Elämässäni on kaksi asiaa, jotka ovat tärkeämpiä kuin mikään muu'
Näytä lisää