Kanelimantelit vievät makeanhimon terveellisesti - helppo resepti
Kanelimantelit
200 g manteleita
1 tl hunajaa
1,5 tl kanelia
ripaus sormisuolaa
1. Laita mantelit kuivalle ja kuumalle pannulle. Kääntele koko ajan, jotta ne paahtuvat, mutta eivät pala.
2. Ripottele mantelien päälle kaneli ja sormisuola, sekoita. Lisää lopuksi hunaja ja pyöräytä manteleita vielä hetken pannulla, jotta hunaja sekoittuu ja sulaa joukkoon. Varo, ettet pidä manteleita pannulla liian kauan. Hunaja palaa mustaksi helposti. Nauti jäähtyneinä.
Kilpailut
Uusimmat
Kahviammattilaiset valitsivat vuoden parhaat kahvilat - myös kahvila Kuusamosta ylsi listalle
Malli Elsa Hoskin halloween-asu sekoitti somen täysin - kuin ilmetty prinsessa Diana
Matti Rönkä aloittaa suositun visailuohjelman tuomarina
Ulkomaalaistaustaiset erityisasiantuntijat ohittivat palkoissa suomalaistaustaiset
Pihla Viitalan tähdittämä komediasarja kerää kansainvälistä menestystä
Näytä lisää