Kanelimantelit vievät makeanhimon terveellisesti - helppo resepti
Kanelimantelit
200 g manteleita
1 tl hunajaa
1,5 tl kanelia
ripaus sormisuolaa
1. Laita mantelit kuivalle ja kuumalle pannulle. Kääntele koko ajan, jotta ne paahtuvat, mutta eivät pala.
2. Ripottele mantelien päälle kaneli ja sormisuola, sekoita. Lisää lopuksi hunaja ja pyöräytä manteleita vielä hetken pannulla, jotta hunaja sekoittuu ja sulaa joukkoon. Varo, ettet pidä manteleita pannulla liian kauan. Hunaja palaa mustaksi helposti. Nauti jäähtyneinä.
Kilpailut
Uusimmat
Heliövaara ja Patten etenivät uransa ensimmäistä kertaa neljän parhaan parin joukkoon Australian avoimissa
Norjalaiselta mediakonserni irtisanoo 13 prosenttia työvoimastaan
Roihuvuoren kirsikkapuiston puut kokivat kovan kolauksen hoitovirheen vuoksi: "Tämä on todella surullinen uutinen"
Seitsemää hakijaa haastatellaan Kelan pääjohtajan virkaan
Kimmo Tauriainen on kuollut 52 vuoden iässä
Näytä lisää