Herkuttele viikonloppuna: Tiramisu on herkkujen klassikko
Italialainen tiramisu
2,5 dl espressoa
0,5 dl marsalaviiniä
5 munaa
1 dl sokeria
500 g mascarponejuustoa
200 g savoiardi-keksejä
0,5 dl kaakaojauhetta tiramisun pinnalle
1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
2. Kaada sokeri keltuaisten joukkoon ja vaahdota. Sekoita keltuais-sokerivaahtoon mascarpone-juusto. Lisää joukkoon valkuaisvaahto.
3. Kasta keksit espressoon. Ota vuoka ja aseta keksit siihen. Nostele puolet vaahdosta keksien päälle. Lisää toinen kerros keksejä ja loput vaahdosta.
4. Ripottele sihdillä kaakaojauhe tiramisun päälle. Peitä jälkiruoka hyvin ja anna sen tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään tai ainakin parin tunnin ajan. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
Tuomaan Markkinat teki kävijäennätyksen - myydyin ruokatuote ei yllätä
Kansanedustaja Antti Kangas sai sairauslomaa uupumuksen vuoksi
Työttömien määrä kipuaa yhä korkeammalle - luku kasvanut vuodentakaisesta kymmenillätuhansilla
Suomen väkiluku jatkoi kasvamistaan maahanmuuton ansiosta - syntyvyys edelleen matalaa
3 joulukukkaa, jotka selviävät lähes ilman hoitoa
Näytä lisää