Pekonimunakas kruunaa viikonloppuaamun
Kuohkea ja maukas munakas syntyy luomumunista ja viimeistellään tuoreilla yrteillä.
Pekonimunakas
3 kananmunaa luomuna
2 rkl kermaa
100 g pekonia
1 sipuli
suolaa
pippuria
tuoretta basilikaa
1. Sekoita kanamunien rakenne rikki haarukalla lasissa. Lisää kerma ja suola. Jätä odottamaan.
2. Pilko sipuli ja pieni pekonin paloiksi. Lisää sipuli pannulle. Anna kuullottua. Lisää pekoni. Ruskista.
3. Käännä lieden lämpötilaa pienemmälle. Kaada kanamuna-kermaseos pannulle. Anna paistua niin kauan, että kananmuna on hyytynyt. Lisää hienonnettu basilika. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
Keuhkokuumeita todettiin viime vuonna poikkeuksellisen paljon
Kaksi uutta koirasusiyksilöä paljastunut Lappeenrannan seudulla
TS: Laitoshuoltajalle tapahtui erikoinen vahinko Turun yliopistollisessa sairaalassa
Porvoossa todettu tuberkuloositartunta - altistuneita on kymmeniä
Mökin palovaroitin ei välttämättä toimi talven jälkeen - SPEKiltä tärkeä muistutus
Näytä lisää