Sipsit, jotka eivät lihota - tee itse 10 minuutissa
Lehtikaalisipsit ovat helppo, nopea ja kevyt tapa korvata tavalliset sipsit. Niiden tekeminen on suunnattoman helppoa.
Lehtikaalisipsit
1. Revi lehtikaalista pieni palasia.
2. Levitä pellille.
3. Levitä palasten päälle oliiiviöljyä.
4. Mausta sitten mustapippurilla, suolalla ja halutessasi esimerkiksi wasabilla ja sesaminsiemenillä.
5. Pistä sipsit uuniin 10 minuutiksi 200 asteeseen. Tarkkaile, etteivät pala.
Lopputulos on maukas ja kevyt!
Uutisoimme aiemmin myös mikrossa tehtävistä, rasvattomista sipseistä. Reseptin noihin herkkuihin pääset katsomaan tästä.
Kilpailut
Uusimmat
Kimmo Tauriainen on kuollut 52 vuoden iässä
Useat Costeen fanit eivät uskalla julkisesti tunnustaa kuuntelevansa häntä - artistilla on epäilyksensä miksi
Kuningatar Maximan asukokonaisuus oli täysi kymppi - väriteema toistui myös näyttävissä koruissa
Miten moni suomalainen kulkee työmatkansa autolla? THL:n tutkimus selvitti
Moni suomalainen ei tunnista merkittävää riskiä keittiössään: "Ei kannata jäädä odottamaan vuotoa"
Näytä lisää