Sipsit, jotka eivät lihota - tee itse 10 minuutissa
Lehtikaalisipsit ovat helppo, nopea ja kevyt tapa korvata tavalliset sipsit. Niiden tekeminen on suunnattoman helppoa.
Lehtikaalisipsit
1. Revi lehtikaalista pieni palasia.
2. Levitä pellille.
3. Levitä palasten päälle oliiiviöljyä.
4. Mausta sitten mustapippurilla, suolalla ja halutessasi esimerkiksi wasabilla ja sesaminsiemenillä.
5. Pistä sipsit uuniin 10 minuutiksi 200 asteeseen. Tarkkaile, etteivät pala.
Lopputulos on maukas ja kevyt!
Uutisoimme aiemmin myös mikrossa tehtävistä, rasvattomista sipseistä. Reseptin noihin herkkuihin pääset katsomaan tästä.
Kilpailut
Uusimmat
Lidlin pakastepizzoja vedetään myynnistä - voivat sisältää metallinpaloja
Liikuntaa harrastetaan enemmän, somea käytetään liikaa - uutta tietoa opiskelijoiden elintavoista
Tulvakeskus antoi varoituksen laajoille alueille - näillä alueilla voi alkaa tulvia
Viime vuonna joka päivä kuoli 140 naista läheisensä tai kumppaninsa tappamana
Teollisuusliitolta jo yhteensä kuudes lakkovaroitus - varoitukset jo useiden päivien mittaisia
Näytä lisää