Perjantairesepti: Mascarponemaljat kokoat nopeasti aterian makeaksi lopuksi
Tuoreet marjat kruunaavat mascarpone-juustosta ja kermasta vatkatun kuohkean jälkiruuan.
Mascarponemaljat
2 dl kuohukermaa
250 g mascarpone-juustoa
4 rkl sokeria
4 kaurakeksiä
tuoreita marjoja
1. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Jätä vaahto hieman löysäksi. Vatkaa joukkoon marscarpone-juusto. Lisää sokeri.
2. Murustele keksit ja kokoa laseihin tai jäkiruokakulhoihin maljat. Laita vaahtoa ja keksejä yhdessä. Viimeistele annos tuoreilla marjoilla ja yrteillä.
Katso kaikki Perjantaireseptit täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Suomalainen sauna lämpiää Baselin puistossa koko viisuviikon
Yhden elokuvan suosiossa hurja nousu Paavin kuoleman myötä
Punkkikausi on jo täydessä vauhdissa - punkkeja havaittu runsaasti eri puolilla Suomea
HSL:n isot lippuautomaatit poistuvat käytöstä
Näissä kolmessa maakunnassa väkiluku kasvoi eniten
Näytä lisää