Nizzan salaatti on maistuva klassikko
Varhaisperunasta ja purkkitonnikalasta syntyy ruokaisa kesälounas.
Nizzan salaatti
neljälle hengelle
3 tomaattia
1 punasipuli
3 kananmunaa
1 prk tonnikalaa
200 g neulapapuja
6 varhaisperunaa
2 dl kalamata-oliiveja
3 rkl oliiviöljyä
mustapippuria maun mukaan
1. Pese perunat ja keitä ne. Jäähdytä.Keitä myös kananmunat koviksi. Kypsennä neulapavut keittämällä.
2. Pilko tomaatit lohkoiksi. Pilko sipuli renkaiksi. Kokoa laakealla lautaselle pilkotut perunat, keitetyt neulapavut, pilkotut tomaatit, sipuli ja lohkoiksi pilkotut kananmunat. Lisää päälle tonnikala ja oliivit.
3. Viimeistele salaatti kaatamalla päälle oliiviöljyä. Rouhi päälle vielä mustapippuria. Nauti tuoreen leivän kera.
Haluatko tuoretta hyvää salaatin kaveriksi? Helppojen fetamuffinien ohje löytyy täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Muotitietoisten laukuissa roikkuu nyt yksi lelu - myynti räjähti käsiin
Yksi materiaali, neljä eri väriä - Miley Cyrusin nahkalook hakee vertaistaan
Kuningatar Maximan syvänsininen asu hivelee silmiä - kuningasperhe poseerasi yhteneväisissä asuissa
Harkitsetko eläimen ottamista kesäksi? Aluehallintovirasto antaa tärkeän muistutuksen
Varo näitä virheitä autopesulassa, muistuttaa vakuutusyhtiö
Näytä lisää