Nizzan salaatti on maistuva klassikko

30.06.2014 14:25 - Heli Thoren

Varhaisperunasta ja purkkitonnikalasta syntyy ruokaisa kesälounas.

Nizzan salaatti

neljälle hengelle

3 tomaattia

1 punasipuli

3 kananmunaa

1 prk tonnikalaa

200 g neulapapuja

6 varhaisperunaa

2 dl kalamata-oliiveja

3 rkl oliiviöljyä

mustapippuria maun mukaan


1. Pese perunat ja keitä ne. Jäähdytä.Keitä myös kananmunat koviksi. Kypsennä neulapavut keittämällä.

2. Pilko tomaatit lohkoiksi. Pilko sipuli renkaiksi. Kokoa laakealla lautaselle pilkotut perunat, keitetyt neulapavut, pilkotut tomaatit, sipuli ja lohkoiksi pilkotut kananmunat. Lisää päälle tonnikala ja oliivit.

3. Viimeistele salaatti kaatamalla päälle oliiviöljyä. Rouhi päälle vielä mustapippuria. Nauti tuoreen leivän kera.


Haluatko tuoretta hyvää salaatin kaveriksi? Helppojen fetamuffinien ohje löytyy täältä.

Kilpailut

Uusimmat