Marinoidut mansikat maistuvat rahkakerman kera - kevyttä ja hyvää!
Marinoidut mansikat ja rahkakerma
Mansikat:
1 l mansikoita
1 sitruuna
1 rkl hunajaa
1 rkl amaretoolikööriä
Rahkakerma:
2 dl kuohukermaa
1 rahkaa
2 tl vaniljasokeria
1. Laita mansikat marinoitumaan edellisenä iltana tai marinoi niitä vähintään kolmen tunnin ajan, jotta ne saavat kunnolla makua. Raasta sitruunasta kuori ja purista sen mehu kulhoon. Lisää hunaja ja likööri, sekoita.
2. Pilko mansikat. Lisää ne marinadiin. Peitä kulho kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan.
3. Vatkaa kermaa vaahdoksi ja kääntele rahka joukkoon. Lisää vaniljasokeri. Tarjoa mansikoiden kera. Koristele annokset halutessasi sitruunamelissalla.
Muuta ihanaa mansikasta: kokeile mansikkasmoothieta, resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Ensimmäiset ison uudistuksen kokeneet verokortit saapuvat huomenna: 'Uskomme, että parannus on mieluinen'
Tukesilta vakava varoitus kuplahallien lumikuormariskistä - jo kaksi romahdusta pienen ajan sisällä
Helsingissä katujen talvikunnossapito mullistuu tänä talvena
Turvaistuinseuranta osoitti vakaviakin puutteita, kertoo Liikenneturva
Jopa Etelä-Euroopassa voi pakkastaa - nyt riehuva myrsky tuo lunta ja räntää Suomen lisäksi muuallekin
Näytä lisää