Marinoidut mansikat maistuvat rahkakerman kera - kevyttä ja hyvää!
Marinoidut mansikat ja rahkakerma
Mansikat:
1 l mansikoita
1 sitruuna
1 rkl hunajaa
1 rkl amaretoolikööriä
Rahkakerma:
2 dl kuohukermaa
1 rahkaa
2 tl vaniljasokeria
1. Laita mansikat marinoitumaan edellisenä iltana tai marinoi niitä vähintään kolmen tunnin ajan, jotta ne saavat kunnolla makua. Raasta sitruunasta kuori ja purista sen mehu kulhoon. Lisää hunaja ja likööri, sekoita.
2. Pilko mansikat. Lisää ne marinadiin. Peitä kulho kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan.
3. Vatkaa kermaa vaahdoksi ja kääntele rahka joukkoon. Lisää vaniljasokeri. Tarjoa mansikoiden kera. Koristele annokset halutessasi sitruunamelissalla.
Muuta ihanaa mansikasta: kokeile mansikkasmoothieta, resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Sukupuolivähemmistöjen syrjintä on vähenemässä - häirintä ja väkivalta silti yhä korkealla tasolla
Nyt on erittäin kuivaa - maastopalo voi leimahtaa pienestäkin varomattomuudesta
Verohelpotus pienille yrityksille poistuu vuoden 2025 alussa
Sexmane on saavuttanut jo poikkeuksellisen paljon - hänellä on kuitenkin yksi yllättävä urahaave
Kuningatar Letizian ihastuttava kevätasu sopisi jopa Suomen katukuvaan - edusti halpisketjun takissa
Näytä lisää