Marinoidut mansikat maistuvat rahkakerman kera - kevyttä ja hyvää!
Marinoidut mansikat ja rahkakerma
Mansikat:
1 l mansikoita
1 sitruuna
1 rkl hunajaa
1 rkl amaretoolikööriä
Rahkakerma:
2 dl kuohukermaa
1 rahkaa
2 tl vaniljasokeria
1. Laita mansikat marinoitumaan edellisenä iltana tai marinoi niitä vähintään kolmen tunnin ajan, jotta ne saavat kunnolla makua. Raasta sitruunasta kuori ja purista sen mehu kulhoon. Lisää hunaja ja likööri, sekoita.
2. Pilko mansikat. Lisää ne marinadiin. Peitä kulho kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan.
3. Vatkaa kermaa vaahdoksi ja kääntele rahka joukkoon. Lisää vaniljasokeri. Tarjoa mansikoiden kera. Koristele annokset halutessasi sitruunamelissalla.
Muuta ihanaa mansikasta: kokeile mansikkasmoothieta, resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Moni suomalainen ei tunnista merkittävää riskiä keittiössään: "Ei kannata jäädä odottamaan vuotoa"
Korkeasaaren uroleijona jouduttiin lopettamaan
Suosittu jännityssarja päättyy - viimeinen kausi julkaistaan Netflixissä huhtikuussa
Hiihdon maailmancup jatkuu tulevana viikonloppuna - myös Krista Pärmäkoski mukana
THL suosittelee raskaana olevia ottamaan hinkuyskärokotteen
Näytä lisää