Marinoidut mansikat maistuvat rahkakerman kera - kevyttä ja hyvää!
Marinoidut mansikat ja rahkakerma
Mansikat:
1 l mansikoita
1 sitruuna
1 rkl hunajaa
1 rkl amaretoolikööriä
Rahkakerma:
2 dl kuohukermaa
1 rahkaa
2 tl vaniljasokeria
1. Laita mansikat marinoitumaan edellisenä iltana tai marinoi niitä vähintään kolmen tunnin ajan, jotta ne saavat kunnolla makua. Raasta sitruunasta kuori ja purista sen mehu kulhoon. Lisää hunaja ja likööri, sekoita.
2. Pilko mansikat. Lisää ne marinadiin. Peitä kulho kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan.
3. Vatkaa kermaa vaahdoksi ja kääntele rahka joukkoon. Lisää vaniljasokeri. Tarjoa mansikoiden kera. Koristele annokset halutessasi sitruunamelissalla.
Muuta ihanaa mansikasta: kokeile mansikkasmoothieta, resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
3 joulukukkaa, jotka selviävät lähes ilman hoitoa
Nicole Kidman toi onnistuneesti ikonisen pankkimaailmasta tutun kuosin pukuunsa
Ahdistavatko lähestyvät pyhät? Asiantuntija kertoo, mitä kannattaa ja mitä ainakaan ei kannata tehdä
5 kirjavinkkiä viime hetken pukinkonttiin tai lomaluettavaksi
Kasmir avoimena isyydestä: 'Elämässäni on kaksi asiaa, jotka ovat tärkeämpiä kuin mikään muu'
Näytä lisää