Miten valmistaa täydellinen hampurilainen kotona? Lue ohjeet ja ihastu
Maukas pihvi tekee hampurilaisesta taivaallisen. Amerikkalainen kokki Sam Sifton opastaa videolla, kuinka saat paistettua kotona joko lounasravintola- tai pubityylisen hampurilaispihvin.
Perinteisesti lounasravintoloissa ja takeaway-paikoissa tarjoiltava pihvi on on litteämpi ja rapeaksi paistettu, kun taas pubi- ja tavernatyylinen hampurilaispihvi on mehukkaampi ja paksumpi.
Lihan rasvaisuus on tärkeä ominaisuus onnistuneessa hampurilaispihvissä. Lihassa tulisi olla noin 20-25 prosenttia rasvaa. Parhaiten pihvit paistuvat kuumalla valurautapannulla, sillä pihvin grillissä paistaminen onnistuneesti on todella vaikeaa.
Pihvin lisäksi hampurilaissämpylän väliin sopivat esimerkiksi cheddarjuusto, tomaatti, salaatti, suolakurkut, sipuli, ketsuppi ja sinappi.
Videon hampurilaisten valmistuksesta voit katsoa täältä.
Uutisoimme aiemmin vinkeistä, joilla teet hampurilaisesta terveellisen. Lue artikkeli täältä.
Lähde: New York Times