Karamelli-uuniomenat höystetään rouskuvilla manteleilla
Tarjoa lämpimät omput vaniljajäätelön kera. Terveellisempi lisuke syntyy turkkilaisesta jogurtista.
Karamelli-uuniomenat
5 hengelle
5 omenaa
2 dl siirappia
3 dl mantelilastuja
Tarjoiluun:
vaniljajäätelöä tai turkkilaista jogurttia
1. Pese omenat. Leikkaa ompuilta hatut pois. Koverra sisältä sienemet ja kota.
2. Sekoita siirappi ja mantelilastut keskenään. Lisää omenoiden sisään. Laita omenoiden hatut päälle.
3. Kypsennä omenoita uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes omenat ovat hieman pehmenneet.
4. Tarjoa lämpimät omenat jäden tai jogurtin kera.
Myös sienipiirakka maistuu syksyisessä kahvipöydässä. Katso ohje herkkureseptiin täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Foreca: Sää viilenee selvästi pääsiäisen jälkeen
Neljä ekotekoa, joilla vähennät pääsiäisen ympäristökuormaa
Autoilija törmäsi polkupyöräilijään ja ajoi pois - poliisi kaipaa vihjeitä
Tässä saattaa hyvinkin olla kevään halutuin housuväri - hitti vai huti?
Poliisi menossa mahdollisesti uusiin lakkoihin
Näytä lisää