Viikonlopun brunssille: Kaneli-banaanipannukakut ovat kevyitä ja taivaallisen hyviä
Paista helppo aamiaisherkku ja kruunaa se turkkilaisella jogurtilla.
Kaneli-banaanipannukakut
4 hengelle
2 banaania
4 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
Paistamiseen: voita tai kookosöljyä
Tarjoiluun: hunajaa ja turkkilaista jogurttia
1. Kuori banaanit ja laita ne kulhoon. Riko munat joukkoon. Lisää mausteet. Surauta tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella.
2. Nosta ruokalusikallisia taikinaa kuumalle pannulle voin tai kookosöljyn kanssa. Paista kummaltakin puolelta nopeasti. Varo - pannarit palavat reunoilta herkästi.
3. Tarjoa valmiit pannarit heti paistamisen jälkeen hunajan ja turkkilaisen jogurtin kanssa.
Myös itsetehty pähkinämysli maistuu brunssilla. Katso sen resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Useita Piltti-lastenruokia vedetään myynnistä
Kymppitonni tekee paluun uuden juontajan voimin
Kruununprinsessa Victoria matkustaa Suomeen - viime vierailusta jo toista vuotta aikaa
Lastenruokaa vedetään myynnistä - ei täytä laatuvaatimuksia
Vuoden ravintola on valittu - sijaitsee "maagisessa osoitteessa"
Näytä lisää