Perjantairesepti: Maalaissalaatti saa makua perunasta ja pekonista
Maalaissalaatti
noin neljälle hengelle (jos tarjoat salaatin pääruokana)
3 keitettyä perunaa
100 g pekonia
1 ruukku salaattia
pala kurkkua
8 kirsikkatomaattia
puolikas punasipuli
50 g vihreitä papuja
5 kananmunaa
3 rkl oliiviöljyä
1. Pilko perunat, salaatti, kurkku, punasipuli ja tomaatit. Tee niistä salaattipohja.
2. Keitä kananmunat, paista pekoni. Laita pavut kiehumaan, mutta jätä ne rapsakoiksi. Kokoa salaattipohjan päälle paistettu pekoni, pavut ja puolitetut kananmunat. Viimeistele oliiviöljyllä. Nauti salaatti tuoreen leivän kera.
Leivo salaatin seuraksi pähkinäleipää. Katso resepti täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Turvaistuinseuranta osoitti vakaviakin puutteita, kertoo Liikenneturva
Jopa Etelä-Euroopassa voi pakkastaa - nyt riehuva myrsky tuo lunta ja räntää Suomen lisäksi muuallekin
Rap-artisti Ege Zululle myönnettiin 10 000 euron taidepalkinto
Nyt jo neljäs lakkovaroitus joulukuulle - Teollisuusliitto lisää kierroksia lakkorumbaan
Valtaosa suomalaisista puuttuu rohkeasti rattijuopumuksiin
Näytä lisää