Perjantairesepti: Maalaissalaatti saa makua perunasta ja pekonista
Ruokaisa salaatti maistuu lounaalla tai kevyenä illallisena.
Maalaissalaatti
noin neljälle hengelle (jos tarjoat salaatin pääruokana)
3 keitettyä perunaa
100 g pekonia
1 ruukku salaattia
pala kurkkua
8 kirsikkatomaattia
puolikas punasipuli
50 g vihreitä papuja
5 kananmunaa
3 rkl oliiviöljyä
1. Pilko perunat, salaatti, kurkku, punasipuli ja tomaatit. Tee niistä salaattipohja.
2. Keitä kananmunat, paista pekoni. Laita pavut kiehumaan, mutta jätä ne rapsakoiksi. Kokoa salaattipohjan päälle paistettu pekoni, pavut ja puolitetut kananmunat. Viimeistele oliiviöljyllä. Nauti salaatti tuoreen leivän kera.
Leivo salaatin seuraksi pähkinäleipää. Katso resepti täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Tähtikatu etsii jälleen uusia tähtiä - ehdota omaa suosikkiasi
Passin voimassaoloaika pitenee
Nämä arkiset tavat voivat vahingoittaa silmälaseja - oletko sinä sortunut?
Wednesday-hittisarja jatkuu: 'Tämä kausi tulee olemaan isompi ja mutkikkaampi kuin voit kuvitella'
Ysäriltä tuttu kauhuklassikko palaa - katso hyytävä traileri
Näytä lisää