Perjantairesepti: Herkuttele viikonloppuna mansikkaisilla raakakakkusilla
Mansikkaiset raakakakkuset
Pohja:
2 dl cashewpähkinöitä
7 taatelia
½ dl appelsiinimehua
Päälle:
2 dl mansikoita
1 banaani
2 rkl hunajaa
3 rkl kookosöljyä
1) Liota cashewpähkinöitä vähintään 2 tuntia.
2) Poista taateleista kivet.
3) Laita pähkinät, taatelit ja appelsiinimehu tehosekoittimeen ja hienonna ne.
4) Annostele pähkinäseos pienten silikonivuokien pohjalle.
5) Sulata kookosöljy.
6) Laita mansikat, banaani, hunaja ja sulatettu kookosöljy tehosekoittimeen ja hienonna aineet sileäksi soseeksi.
7) Annostele pähkinäseoksen päälle sosetta.
8) Säilytä kakkusia pakastimessa ja ota esille noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Haluatko muita välipalavinkkejä? Mustikkapesto ja muita välipalareseptejä löytyy kirjasta Välipalat - virtaa superfoodeista, Readme.fi, hinta 38 euroa.
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä!