Tiedätkö, miltä kaikista parhaimmalta maistuva banaani näyttää?
Low Fat Vegan Chef -sivustoa ylläpitävä vegaanista ruokavaliota noudattava Veronica Grace ottaa kantaa siihen, milloin banaani kannattaa syödä. Naisen mukaan ihmiset eivät saisi pitää banaania syömäkelpoisena vain, jos se ei ole enää vihreä.
Jos banaanin kuoret ovat keltaiset, on se usein vielä hailean värinen sisältä ja melko kova. Hedelmä ei maistu vielä kovin hyvältä. Sen vuoksi Gracen mukaan sitä ei vielä kannata syödä tässä vaiheessa.
Kun banaanin kuoriin ilmestyy muutamia tummia pilkkuja, kehoittaa Grace vielä odottamaan. Hänen mukaansa makupala kannattaa syödä vasta, kun banaanin koko kuori on täynnä tummanruskeita laikkuja ja banaanin kärki on alkanut kuihtua. Tällöin kuori on myös aiempaa pehmeämpi. Vasta tällöin banaani maistuu Gracen mukaan parhaimmalta.
Seuraava artikkeli: Älä heitä banaaninkuoria pois: Voit käyttää ne hyödyksi yllättävän herkullisella tavalla
Lähde: Low Fat Vegan Chef