Perjantairesepti: Greippilumi on raikas hyvän omantunnon jälkiruoka
Greippilumi
Yhdestä greipistä tulee yksi annos. Greipin lisäksi tarvitset veitsen ja raastimen.
1) Kuori greippi niin että paksun kuoren lisäksi hedelmäpalojen ohut kuori poistetaan.
2) Paloittele greippi lohkoiksi. Muista poistaa hedelmästä myös siemenet.
3) Asettele palat voi- tai leivinpaperille pieneen vuokaan ja laita vuoka pakkaseen. Pidä pakkasessa niin kauan, kunnes hedelmäpalat jäätyvät kokonaan.
4) Kun hedelmälohkot ovat jäässä, raasta paloista lunta, ja laita muodostunut lumimassa tarjoiluastiaan.
5) Greippilumen voi maustaa haluamallaan tavalla tai sen voi tarjota kevyenä lisukkeena vaikka suklaan kanssa.
Katso vielä ohje alla olevasta videosta:
Kilpailut
Uusimmat
Norjalaiselta mediakonserni irtisanoo 13 prosenttia työvoimastaan
Roihuvuoren kirsikkapuiston puut kokivat kovan kolauksen hoitovirheen vuoksi: "Tämä on todella surullinen uutinen"
Seitsemää hakijaa haastatellaan Kelan pääjohtajan virkaan
Kimmo Tauriainen on kuollut 52 vuoden iässä
Useat Costeen fanit eivät uskalla julkisesti tunnustaa kuuntelevansa häntä - artistilla on epäilyksensä miksi
Näytä lisää