Perjantairesepti: Greippilumi on raikas hyvän omantunnon jälkiruoka
Greippilumi
Yhdestä greipistä tulee yksi annos. Greipin lisäksi tarvitset veitsen ja raastimen.
1) Kuori greippi niin että paksun kuoren lisäksi hedelmäpalojen ohut kuori poistetaan.
2) Paloittele greippi lohkoiksi. Muista poistaa hedelmästä myös siemenet.
3) Asettele palat voi- tai leivinpaperille pieneen vuokaan ja laita vuoka pakkaseen. Pidä pakkasessa niin kauan, kunnes hedelmäpalat jäätyvät kokonaan.
4) Kun hedelmälohkot ovat jäässä, raasta paloista lunta, ja laita muodostunut lumimassa tarjoiluastiaan.
5) Greippilumen voi maustaa haluamallaan tavalla tai sen voi tarjota kevyenä lisukkeena vaikka suklaan kanssa.
Katso vielä ohje alla olevasta videosta:
Kilpailut
Uusimmat
Turvaistuinseuranta osoitti vakaviakin puutteita, kertoo Liikenneturva
Jopa Etelä-Euroopassa voi pakkastaa - nyt riehuva myrsky tuo lunta ja räntää Suomen lisäksi muuallekin
Rap-artisti Ege Zululle myönnettiin 10 000 euron taidepalkinto
Nyt jo neljäs lakkovaroitus joulukuulle - Teollisuusliitto lisää kierroksia lakkorumbaan
Valtaosa suomalaisista puuttuu rohkeasti rattijuopumuksiin
Näytä lisää