Tomaatti: Jääkaappiin vai huoneenlämpöön? 17 tuoretuotetta ja niiden oikeat säilytyspaikat
Vaikka asia ei periaatteessa kuulosta hankalalta, niin silti kaikki eivät välttämättä tiedä tai muista, missä paikoissa kannattaisi kotona säilyttää omenat, sipulit tai appelsiinit.
Säilytyspaikkoja on käytännössä kolmenlaista: jääkaapin hylly, jääkaapin vihanneslokero tai huoneenlämpö.
Tässä parhaita säilytyspaikkoja joillekin tavallisille tuoretuotteille:
- Omenat: vihanneslokero
- Avokadot: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Mustikat: vihanneslokero
- Parsakaali: vihanneslokero
- Porkkanat: vihanneslokero
- Selleri: vihanneslokero
- Kurkku: jääkaapin hylly
- Valkosipuli: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Inkivääri: jääkaapin hylly
- Greippi: jääkaapin hylly
- Kaali: vihanneslokero
- Sitruunat: jääkaapin hylly
- Sipulit: vihanneslokero
- Appelsiinit: jääkaapin hylly
- Persilja: vihanneslokero
- Mansikat: vihanneslokero
- Tomaatti: huoneenlämpö
Lue myös: 5 ruoka-ainetta, jotka kestävät oikein säilömällä ikuisesti
Lähde: PopSugar
Kilpailut
Uusimmat
Kimmo Tauriainen on kuollut 52 vuoden iässä
Useat Costeen fanit eivät uskalla julkisesti tunnustaa kuuntelevansa häntä - artistilla on epäilyksensä miksi
Kuningatar Maximan asukokonaisuus oli täysi kymppi - väriteema toistui myös näyttävissä koruissa
Miten moni suomalainen kulkee työmatkansa autolla? THL:n tutkimus selvitti
Moni suomalainen ei tunnista merkittävää riskiä keittiössään: "Ei kannata jäädä odottamaan vuotoa"
Näytä lisää