Kokeile omalla riskillä: suklaa-maapähkinä-kakku valmistuu mikrossa nopeasti
Pieni herkku viikonlopun kunniaksi olisi paikallaan, mutta leipomiseen ei olisi aikaa. Kokeile helposti mukissa valmistuvaa suklaakakkua.
Resepti on kuitenkin omalla vastuulla! Kakku kohoaa mikrossa valtavasti, joten lopputuloksensa voi olla mikron siivoaminen.
Ohje:
3 rkl jauhoja
2 rkl sokeria
1 ½ rkl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
3 rkl maitoa
1 ½ rkl öljyä
1 rkl maapähkinävoita
Valitse suuri muki ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, öljy ja maapähkinävoi. Sekoita, kunnes seos on tasaista.
Kuumenna seosta mikrossa reilun minuutin ajan kovalla tejolla (n. 1 min 10 sekuntia). Ota kuppi varovasti mikrosta ja nauti heti.
Lue myös: Netissä leviävä ”maailman paras kakku” on jokaisen suomalaisen tuntema
Lähde: The Novice Chef
Kilpailut
Uusimmat
Suomalainen makeisyritys valittiin maailman parhaaksi lakritsin valmistajaksi
Yksi maa jättäytyy pois Euroviisuista: "Päätös ei ollut helppo"
Heliövaara ja Patten etenivät uransa ensimmäistä kertaa neljän parhaan parin joukkoon Australian avoimissa
Norjalaiselta mediakonserni irtisanoo 13 prosenttia työvoimastaan
Roihuvuoren kirsikkapuiston puut kokivat kovan kolauksen hoitovirheen vuoksi: "Tämä on todella surullinen uutinen"
Näytä lisää