Kokeile omalla riskillä: suklaa-maapähkinä-kakku valmistuu mikrossa nopeasti
Pieni herkku viikonlopun kunniaksi olisi paikallaan, mutta leipomiseen ei olisi aikaa. Kokeile helposti mukissa valmistuvaa suklaakakkua.
Resepti on kuitenkin omalla vastuulla! Kakku kohoaa mikrossa valtavasti, joten lopputuloksensa voi olla mikron siivoaminen.
Ohje:
3 rkl jauhoja
2 rkl sokeria
1 ½ rkl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
3 rkl maitoa
1 ½ rkl öljyä
1 rkl maapähkinävoita
Valitse suuri muki ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, öljy ja maapähkinävoi. Sekoita, kunnes seos on tasaista.
Kuumenna seosta mikrossa reilun minuutin ajan kovalla tejolla (n. 1 min 10 sekuntia). Ota kuppi varovasti mikrosta ja nauti heti.
Lue myös: Netissä leviävä ”maailman paras kakku” on jokaisen suomalaisen tuntema
Lähde: The Novice Chef
Kilpailut
Uusimmat
Katy Perry voitti oikeuden käyttää nimeään Australiassa
Jari-myrsky aiheutti vahinkoa ympäri maata: "Lumimyrskyjen harvinaisemmasta päästä"
Tony Kakon luotsaaman Himmelkraftin ensisinkku julki: "Nauti Uraniumista"
Poliisi lisää läsnäoloa kouluissa - luvassa virtuaalioppitunteja
Suuri joukko lapsia suuntasi tänään työpaikoille - tarkoituksena opettaa, miten yhteiskunta toimii
Näytä lisää